Ledning-, kabel- og panelmerker

Bradys kabelmerker, ledningsmerker, tags, hylser og flagg gjør det mulig å lage klar, tydelig tekst for å merke etiketter eller ledninger.

Self Laminating Labels
Selvlaminerende etiketter

Bradys selvlaminerende ledningsmerker beskytter etiketten mot ekstreme temperaturer, kjemikalier og løsemidler.

Sleeves
Hylser

Ikke-klebende, utskrivbare ledningsmerkehylser og varmekrympehylser sitter tett rundt ledninger eller kabler for maksimal isolasjonsbeskyttelse og permanent identifikasjon. Heldekkende design gir rask, permanent merking av ledninger.

Component Labels
Komponentetiketter

Bradys elektriske komponentetikettmaterialer er spesialutviklet for å tåle tøffe miljøer.

Tags
Tags

Bradys utskrivbare ledning- og kabelmerker gir klar, entydig merking både innendørs og utendørs. Tagsene kan festes til en ledning eller kabel med strips eller ved hjelp av en selvklebende design.

Carriers with Inserts
Holdere med innlegg

Kabelholdere med etikettinnlegg for identifisering av kabler med ulike diametere. På grunn av den spesielle rørformen passer holdere på ulike kabeldiametere, noe som gjør at du trenger færre typer på lager.

Patch Panel Labels
Etiketter for elektriske paneler og koblingspaneler

Etikettløsninger for elektriske paneler.

Wrap-Around Labels
Omslagsetiketter

Formbart materiale som er designet for å feste seg til svært buede overflater, ledninger og kabler. Har et hvitt utskrivbart område med en klar «hale» som vikler seg rundt markøren. Den klare halen fungerer som overlaminering for å beskytte teksten og gir overlegen holdbarhet.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.