Merking og avlåsing og Scafftag

Merking og avlåsing («lockout/tagout») er en planlagt sikkerhetsprosedyre som innebærer å slå av strømforsyningen til industrimaskiner og utstyr mens vedlikeholdsarbeid eller reparasjoner utføres. Denne prosedyren beskytter arbeidstakere mot risikoer knyttet til strømførende maskiner eller elektrisitet.

Lockout Tagout Electrical lockout
Elektrisk risikoavlåsing

Disse låseenhetene passer for et stort utvalg av elektriske plugger. Passer for et stort utvalg av elektriske plugger.

Lockout Tagout Mechanical lockout
Mekanisk risikoavlåsing

Låseenheter for mekanisk risikoforebygging. Enheter for mekanisk risikoforebygging.

Lockout Tagout Kits
Sett for merking og avlåsing

Brady tilbyr et bredt utvalg av bærbare låsesett som er skreddersydd for spesifikke bruksområder og budsjetter. Velg blant små posesett for avlåsing av brytere, ventiler osv.

Lockout Tagout Padlocks
Hengelåser

Disse låsene i ekstremt høy kvalitet er ideelle for Bradys låseenheter. De er tilgjengelige i rustfritt stål og med nikkelbelagt lås. Låsene er 38 mm brede med 7 mm sjakkeldiameter.

Lockout Tagout Hasps
Hasper, bokser og tilbehør

Denne merkede sikkerhetsavlåsingshaspen er kombinert avlåsingsmerking og sikkerhetsavlåsing. Enheten gjør det mulig for én ansatt å låse utstyr og utføre servicearbeid.

Lockout Tagout
Tagout (informasjonstagger)

Tagout indikerer hvem som er ansvarlig for å plassere en avlåsingsenhet, og hvem som er autorisert til å fjerne eller endre den. Taggene er produsert i fleksibelt polyester og er bestandig mot vann, olje og ekstreme temperaturer.

Lockout Tagout Scafftag
Scafftag – styring av utstyrsstatus

Brukt og gjenkjent internasjonalt. Scafftag-inspeksjonsmerkingssystemer fra Brady er laget for å tåle hard industribruk og svært tøffe miljøer. Synlig statusmerkingssystem for stillas- og inspeksjonsmerking.

Lockout Tagout movie
Programvare for avlåsingsprosedyrer og opplæring

Oppdater de ansattes kunnskap om avlåsingsprosedyrer og gi dem opplæring i anleggets avlåsingsprogram. Bradys opplæringsmateriell om avlåsing gir deg mulighet til å gi de ansatte opplæring i å beskytte seg selv og andre under maskinservice og vedlikehold.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.