Merking og avlåsing og Scafftag

Merking og avlåsing («lockout/tagout») er en planlagt sikkerhetsprosedyre som innebærer å slå av strømforsyningen til industrimaskiner og utstyr mens vedlikeholdsarbeid eller reparasjoner utføres. Denne prosedyren beskytter arbeidstakere mot risikoer knyttet til strømførende maskiner eller elektrisitet.

Lockout Tagout Electrical lockout
Elektrisk risikoavlåsing

Disse låseenhetene passer for et stort utvalg av elektriske plugger. Passer for et stort utvalg av elektriske plugger.

Lockout Tagout Mechanical lockout
Mekanisk risikoavlåsing

Låseenheter for mekanisk risikoforebygging. Enheter for mekanisk risikoforebygging.

Lockout Tagout Kits
Sett for merking og avlåsing

Brady tilbyr et bredt utvalg av bærbare låsesett som er skreddersydd for spesifikke bruksområder og budsjetter. Velg blant små posesett for avlåsing av brytere, ventiler osv.

Lockout Tagout Padlocks
Hengelåser

Disse låsene i ekstremt høy kvalitet er ideelle for Bradys låseenheter. De er tilgjengelige i rustfritt stål og med nikkelbelagt lås. Låsene er 38 mm brede med 7 mm sjakkeldiameter.

Lockout Tagout Hasps
Hasper, bokser og tilbehør

Denne merkede sikkerhetsavlåsingshaspen er kombinert avlåsingsmerking og sikkerhetsavlåsing. Enheten gjør det mulig for én ansatt å låse utstyr og utføre servicearbeid.

Lockout Tagout
Tagout (informasjonstagger)

Tagout indikerer hvem som er ansvarlig for å plassere en avlåsingsenhet, og hvem som er autorisert til å fjerne eller endre den. Taggene er produsert i fleksibelt polyester og er bestandig mot vann, olje og ekstreme temperaturer.

Lockout Tagout Scafftag
Scafftag – styring av utstyrsstatus

Brukt og gjenkjent internasjonalt. Scafftag-inspeksjonsmerkingssystemer fra Brady er laget for å tåle hard industribruk og svært tøffe miljøer. Synlig statusmerkingssystem for stillas- og inspeksjonsmerking.

Lockout Tagout movie
Programvare for avlåsingsprosedyrer og opplæring

Oppdater de ansattes kunnskap om avlåsingsprosedyrer og gi dem opplæring i anleggets avlåsingsprogram. Bradys opplæringsmateriell om avlåsing gir deg mulighet til å gi de ansatte opplæring i å beskytte seg selv og andre under maskinservice og vedlikehold.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady identifiserer og beskytter mennesker, produkter, og lokaler med høyeffektive etiketter, industrielle etikettskrivere, programvare, sikkerhets- og anleggsmerking, spillkontroll, løsninger for lockout/tagout (sperring og merking) med mer. Brady hjelper deg med å skape og opprettholde sikrere arbeidsmiljøer og overholde forskrifter og standarder. Våre materialer med høy ytelse gir tydelig identifisering av produkter, komponenter og andre eiendeler, selv under de mest ekstreme forhold.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.