Barrikadetape og underjordisk tape

Kombinert tekst og grafikk forsterker meldingen umiddelbart

Visuelle barrikader gir rask varsel om potensielle farer på stedet. Ikke-klebende barrikadetape kan brukes til midlertidig utendørs eller permanent innendørs bruk, også under bakken.

Barrikadetape

Godt synlig og svært holdbart varsel. Visuell barrikadetape gir rask varsel om potensielle farer på stedet.

Underjordisk tape

Gravemannskaper blir varslet om begravde ledninger og kabler. Bradys underjordiske varseltape er økonomisk nok til å bruke over hele ledningens lengde hvis man sammenligner med kostnadene ved skade på ledningen, og den er lett å identifisere på grunn av det tydelige mønsteret på fargekodet bakgrunn.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.