Gulvmerkingstape

For å skape et helt trygt arbeidsmiljø kreves det flere elementer: Tydelig skilting og prosedyrer for merking og avlåsing er avgjørende, men dette bør ledsages av tydelig områdemerking. Brady tilbyr et komplett utvalg av tilleggsmerkingsmetoder for å sikre at gulvområder, trinn, rekkverk og andre relevante områder kan identifiseres som faresoner.

Anti-Skid Tape
Antisklitape

Antisklitape med høy friksjon bidrar til å hindre at man sklir og faller på våte eller glatte gulv. Antisklitape er perfekt for områder som kan utgjøre en mulig fare.

Photoluminescent Area Marking
Fotoluminescerende områdemerking

Angi faresoner, selv i fullstendig mørke. Bradys produkter for fotoluminescerende områdemerking er laget for trygg lysende oppmerking av hvor du skal gå under strømbrudd og i nødssituasjoner.

Warning Tape / ToughStripe
Advarselstape – ToughStripe

Selvklebende merketape, vinylpunkter, reflekterende tape og flyttbare og holdbare fotavtrykk.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady identifiserer og beskytter mennesker, produkter, og lokaler med høyeffektive etiketter, industrielle etikettskrivere, programvare, sikkerhets- og anleggsmerking, spillkontroll, løsninger for lockout/tagout (sperring og merking) med mer. Brady hjelper deg med å skape og opprettholde sikrere arbeidsmiljøer og overholde forskrifter og standarder. Våre materialer med høy ytelse gir tydelig identifisering av produkter, komponenter og andre eiendeler, selv under de mest ekstreme forhold.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.