Gulvmerkingstape

For å skape et helt trygt arbeidsmiljø kreves det flere elementer: Tydelig skilting og prosedyrer for merking og avlåsing er avgjørende, men dette bør ledsages av tydelig områdemerking. Brady tilbyr et komplett utvalg av tilleggsmerkingsmetoder for å sikre at gulvområder, trinn, rekkverk og andre relevante områder kan identifiseres som faresoner.

Anti-Skid Tape
Antisklitape

Antisklitape med høy friksjon bidrar til å hindre at man sklir og faller på våte eller glatte gulv. Antisklitape er perfekt for områder som kan utgjøre en mulig fare.

Photoluminescent Area Marking
Fotoluminescerende områdemerking

Angi faresoner, selv i fullstendig mørke. Bradys produkter for fotoluminescerende områdemerking er laget for trygg lysende oppmerking av hvor du skal gå under strømbrudd og i nødssituasjoner.

Warning Tape / ToughStripe
Advarselstape – ToughStripe

Selvklebende merketape, vinylpunkter, reflekterende tape og flyttbare og holdbare fotavtrykk.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.