Skilt og stolper

Steng av potensielt farlige områder innendørs og utendørs med bærbare plaststolper og kjettinger. Den lette, men likevel robuste konstruksjonen tåler flere års bruk på midlertidige eller permanente bruksområder.

BradyCone Warning System
BradyCone varselsystem

Varsler om spesifikke problemer. Firesidige, visuelle advarsler eliminerer blindområder, med enkel stabling for oppbevaring. Støtsikre, værbestandige materialer for innendørs/utendørs bruk.

Floor Stands
Gulvskilt

Disse skiltene er lette å transportere og svært nyttige til å tydelig angi betydelige farer, for eksempel glatte områder. De er ideelle for blant annet sykehus eller offentlige områder.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.