Brady Workstation

Programvare for merkings- og sikkerhetsbehov

Gjør mer, raskere!

Med Brady Workstation-apper kan du raskt og enkelt lage dine egne skilt, rørmerker, avlåsingsmerker og -etiketter ved hjelp av Brady-skrivere.

>> Se videoer

Brady Workstation Data Automation
Brady Workstation Data Automation

Brady Workstation Data Automation gjør det enkelt å integrere automatiserte utskrifter av etiketter på arbeidsplassen. Med Data Automation kan informasjon hentes fra et ERP-system for å lage identifikasjonsetiketter automatisk. Med Data Automation kan du ganske enkelt velge en etikettmal, velge hvor data skal plasseres, og deretter velge en skriver som skal skrive ut etiketten.

Brady Workstation Print Partner
Brady Workstation Print Partner

Brady Workstation Print Partner gir deg full kontroll over konsekvente etiketter ved å skille etikettdesign og etikettutskrift. Med Print Partner kan du sørge for konsekvente etiketter ved å benytte forhåndsbestemte etikettmaler. Disse kan ikke endres av operatørene i produksjonslinjen. I Print Partner kan låste etikettmaler fullføres med nødvendig informasjon. Denne informasjonen kan også hentes fra Excel for å optimalisere prosessen.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.