Skriverapplikator spesialprodukter

Automatiserte utskrifts- og påføringsløsninger. Bradys skriverapplikatorer tilbyr en automatisert løsning for å påføre etiketter som skrives ut etter behov, på kretskort, ledninger og kabler samt en rekke andre produkter.

Automatic Label Finder Feeder
ALF-mater

Rask, effektiv og brukervennlig. ALF-etikettmateren leverer automatiske etiketter til rimelig pris. Etikettene behandles rett og slett som en vanlig komponent, og påføres med nøyaktigheten til plukkroboten din. Den kompakte, slitesterke designen gjør ting fleksibelt og enkelt slik at automatisk sporbarhet blir mulig for alle.

BSP31
BSP31

BSP™31 etikettfestesystem er utformet for mekanisk feste av en selvklebende etikett til en vevskassett før vevsinnstøpingsprosessen. Denne brukervennlige enheten lager nagler på etiketten, som forhindrer at den løsner.

BSP61
BSP61

BSP61 utskrifts- og påføringssystem er utviklet for presisjon for bruksområder som PCB-montering og -merking, komponent- og produktmerking i høy kvalitet og krevende industrier som bil, elektronikk, produksjon og laboratorium.

Wraptor
Wraptor A6500

Vi presenterer Wraptor A6500 skriverapplikator for lednings-ID fra Brady – den automatiserte utskrift- og påføringsmaskinen som gjør ledning- og kabelidentifikasjon raskere og enklere.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.