Stasjonære skrivere

Høykvalitets, kostnadseffektiv skilt- og etikettutskrift. Bradys stasjonære etikettskrivere tilbyr et komplett spekter av funksjoner og muligheter for å gi kostnadseffektiv utskrift i høy kvalitet på et komplett sortiment med merkematerialer.

BBP12 Label Printer
BBP12

Med en oppløsning på 300 dpi gir BBP12 utskrifter av høy kvalitet på alle Brady etikettmaterialer. Ideell for utskrift av etiketter, kontinuerlig tape, kabelmerking, krympehylser og mye mer. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP35 / BBP37

BBP35 og BBP37 er de ultimate skriverne for utskrift av sikkerhetsmerker, wire merking, HSID, CLP / GHS merking, og mye annet som kan behøves. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP72

Bradys BBP72 er en termooverføringsskriver for utskrift på dobbeltsidige krympehylser. BBP72 er en tidsbesparende løsning, da den skriver samtidig på begge sider av hylsen. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP85

BBP85 er en stasjonær terotransferskriver med 300 dpi oppløsning. Med den skaper du profesjonelt utseende tegn og etikettmaterialer i multi-farger og med en bredde opp til 254 mm. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyJet J2000

BradyJet J2000 er en praktisk og brukervennlig fargeblekketikettskriver som kan skrive ut pålitelige skilt, anleggs- og laboratorieprøveetiketter i høy kvalitet. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyJet J5000

BradyJet J5000 fargeetikettskriver skriver ut sikkerhets- og Lean-skilt, logoer og bilder i farger og fotokvalitet. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter i3300
Skriv enkelt ut merking til ledninger, produkter og anlegg med BradyPrinter i3300 industriell etikettskriver. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter i5100
BradyPrinter i5100

BradyPrinter i5100 industriell etikettskriver er smart og enkel å bruke, tilbyr fantastisk ytelse og skriver ut 1200 standard identifikasjonsetiketter, pluss brukerspesifikke, egendefinerte etiketter. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter i7100 industriell etikettskriver

BradyPrinter i7100 industriell etikettskriver er en pålitelig, kraftig etikettskriver av høy nøyaktighet som raskt skriver ut et bredt utvalg av identifikasjonsmateriell av høy kvalitet til en rekke bruksområder, inkludert identifisering av kabler, kretskort, eiendeler og komponenter. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BradyPrinter S3000
Skriv enkelt ut pålitelige sikkerhetsskilt og anleggsetiketter på stedet med BradyPrinter S3000 skilt- og etikettskriver. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

BBP31
S3100 skilt- og etikettskriver

Med S3100 skilt- og etikettskriver kan du skrive ut en rekke skilt og etiketter for å øke sikkerheten og effektiviteten på enhver arbeidsplass. Brady Workstation Basic Software Suite følger med hver skriver, du trenger bare å laste ned programmet på Workstation.BradyID.com/Free.

Accessoires
Tilbehør til stasjonære skrivere

Tilgjengelig tilbehør til Brady stasjonære etikettskrivere.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.