Absorberende tepper og matter

Bradys sorbentprodukter gjør arbeidsplassen renere og tryggere takket være SPC-absorberende matter og tepper. SPC har et førsteklasses absorberende produkt som holder alle typer ganger og gangveier sklisikre ved å trekke til seg og holde på olje, væsker osv. . Vedlikeholdstepper og -matter absorberer industrivæsker som olje, vann, løsemidler, kjølevæsker osv.

Comfort Spill Mats
Komfortspillmatter

Komfortspillmattene fra SPC er en kombinasjon av en absorberende matte som monteres i en arbeidsplassmatte.

Battlemat
Battlemat

Ruller med kamuflasjemønster. Et tøft dekklag skjuler lekkasjer og drypping for lengre bruk, gir godt fotfeste og er ideell for områder med moderat gangtrafikk.

BSM
BSM

Sklisikre og ugjennomtrengelige matter. Perfekt for områder med mye trafikk og gangveier som må være tørre, rene og sklisikre.

SIR
SIR

Ruller som er laget for områder med mye trafikk og arbeidsstasjoner hvor det er behov for rene og trygge arbeidsgulv og gangveier.

Spill Containment TrackMat
Trackmat

Petroleumabsorberende ruller for områder med mye trafikk som krever høy absorpsjon og enestående slitestyrke.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.