Absorberende tepper og matter

Bradys sorbentprodukter gjør arbeidsplassen renere og tryggere takket være SPC-absorberende matter og tepper. SPC har et førsteklasses absorberende produkt som holder alle typer ganger og gangveier sklisikre ved å trekke til seg og holde på olje, væsker osv. . Vedlikeholdstepper og -matter absorberer industrivæsker som olje, vann, løsemidler, kjølevæsker osv.

Comfort Spill Mats
Komfortspillmatter

Komfortspillmattene fra SPC er en kombinasjon av en absorberende matte som monteres i en arbeidsplassmatte.

Battlemat
Battlemat

Ruller med kamuflasjemønster. Et tøft dekklag skjuler lekkasjer og drypping for lengre bruk, gir godt fotfeste og er ideell for områder med moderat gangtrafikk.

BSM
BSM

Sklisikre og ugjennomtrengelige matter. Perfekt for områder med mye trafikk og gangveier som må være tørre, rene og sklisikre.

SIR
SIR

Ruller som er laget for områder med mye trafikk og arbeidsstasjoner hvor det er behov for rene og trygge arbeidsgulv og gangveier.

Spill Containment TrackMat
Trackmat

Petroleumabsorberende ruller for områder med mye trafikk som krever høy absorpsjon og enestående slitestyrke.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady identifiserer og beskytter mennesker, produkter, og lokaler med høyeffektive etiketter, industrielle etikettskrivere, programvare, sikkerhets- og anleggsmerking, spillkontroll, løsninger for lockout/tagout (sperring og merking) med mer. Brady hjelper deg med å skape og opprettholde sikrere arbeidsmiljøer og overholde forskrifter og standarder. Våre materialer med høy ytelse gir tydelig identifisering av produkter, komponenter og andre eiendeler, selv under de mest ekstreme forhold.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.