Anlegg Kjøretøy Maskiner Verktøy

Visuelle merkeløsninger omfatter gaffeltrucker, løfteutstyr, personløftere (MEWP), maskiner, elektrisk utstyr, vibrasjonskontroll, brann og nødssituasjoner.

Lockout Tagout Forkilift tag
Gaffeltrucker

Forkliftag® er et komplett statusmerkesystem som er laget for å styre inspeksjoner før arbeidsskift, vedlikehold og identifikasjon av gaffeltrucker. Våre innlegg har en oversiktlig sjekkliste som operatører utfører før bruk, mens du på baksiden kan registrere inspeksjoner.

Lockout Tagout vt
Løfteutstyr

Brady anbefaler: Microtag®, Nanotag™ eller Unitag® visuelle merker for løfteutstyr. Hvert system er utviklet for tydelig visning av sikker arbeidslast, neste testdato, vedlikeholds- og identifikasjonsdata på bruksstedet og for å gi mer effektiv kommunikasjon på arbeidsplassen. Et utvalg av fargede innlegg er tilgjengelige for å kunne gi ekstra visuell effekt.

Lockout Tagout MEWP Tag
Mobile arbeidsplattformer(MEWP)

Bradys MEWP-tag for mobile arbeidsplattformer er designet for bidra til å kontrollere hyppige inspeksjoner, vedlikehold og identifikasjon av mobile arbeidsplattformer.

Lockout Tagout Multitag
Maskiner

Multitag®-løsningen er spesielt populær for styring av produksjonslinjemaskiner der kontrollpaneler har begrenset plass til merking. Multitag® hjelper til med å sikre at den aktuelle utstyrsstatusen vises på bruksstedet.

Lockout Tagout MicroTag
Elektrisk utstyr

Nanotag™ og Microtag® er de mest populære statusmerkesystemene for mindre elektrisk utstyr og identifikasjon, og gir maksimal synlighet på utstyr med minimal plass til merking. De erstatter eksisterende selvklebende etiketter, som er utsatt for skader og mangler i tøffe industrimiljøer. Velg blant innlegg i ulike farger for ekstra visuell effekt.

Lockout Tagout Vibration Tag
Vibrasjonskontroll

Brady tilbyr Microtag® for å levere de nyeste dataene for vibrasjonseksponering på bruksstedet og for å bidra til å redusere hånd-arm vibrasjonssyndrom (HAVS).

Lockout Tagout Nanotag
Brann & nødssituasjoner

Brady tilbyr Nanotag™ visuell merking av brannslukkere for tydelig visning av den nyeste informasjonen for sikkerhet, vedlikehold og identifikasjon på bruksstedet.

Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.