Kultur og verdier

En prestasjonskultur:

Bradys daglige forretningsbeslutninger drives av vår forpliktelse til eksepsjonelle prestasjoner. Vi designer våre produkter for at de skal prestere på en måte som andre ganske enkelt ikke kan. Våre medarbeidere presterer på måter som regelmessig overgår forventningene. Og som et selskap har vårt fokuserte og disiplinerte arbeid ført til solid, langsiktig prestasjon for våre aksjonærer. Kort sagt, når prestasjon er viktigst, er Brady det riktige valget.

Produktene våre leverer:

Brady-produkter er ikke som vanlige etiketter, skilt og utstansede deler. Brady-produkter leverer uansett hva som skjer, i ekstreme produksjonstemperaturer, i eksponering for kjemikalier og vær, noen selv under elektriske utkoblinger, og gir viktig informasjon som beskytter lokaler, produkter og mennesker når og hvor det er nødvendig. Og vi setter standardene for presisjon, kvalitet, holdbarhet og pålitelighet. Så når prestasjonen fra produktet er viktigst, er Brady det riktige valget.

Våre medarbeidere leverer:

Bradys medarbeidere er de beste som finnes. De er eksperter på det de gjør, og de jobber utrettelig for å gjøre det bedre enn noen andre. De setter alltid kunden i sentrum, og de går aldri på kompromiss med ærlighet og integritet. Bradys medarbeidere legger stadig prestasjonslista høyere, både for seg selv og for andre. Og resultatet? Den beste kundeservicen, eksepsjonell kvalitet og ekte verdi for pengene. Så når prestasjonen til personene du har med å gjøre er det viktigste, er Brady det riktige valget.

Selskapet vårt leverer:

Bradys visjon er å være markedsledende på alle våre virksomhetsområder for å oppnå en bærekraftig vekst og lønnsomhet på toppnivå. Hvordan? Gjennom disiplin og fokus på våre vekststrategier: global ekspansjon, strategiske oppkjøp, innovative proprietære produkter og markedsutvikling. Vårt team arbeider dedikert med å bygge verdier for våre kunder, våre ansatte og våre aksjonærer. Så når selskapets prestasjoner er viktigst, er Brady det riktige valget.

Vår ledelsesmodell:

Vi ble ledende på markedet ved å dyrke en bedre form for ledelse på arbeidsplassen vår. Våre ledelsesmodeller oppfordrer alle ansatte til å:

  • ivareta verdiene: samarbeid, vekst og ærlighet
  • fokusere på kunden
  • forvente høye prestasjoner fra oss selv og andre
  • være dristige og besluttsomme
  • holde oss selv og andre ansvarlige
  • stadig lære mer og vise andre
  • inspirere hverandre
Trenger du mer informasjon?

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.