Om Brady

Brady identifiserer og beskytter personer, produkter og lokaler med etiketter, skrivere, programvare, sikkerhets- og anleggsidentifikasjon og lockout/tagout-produkter med høy ytelse.

Bradys daglige forretningsbeslutninger drives av vår forpliktelse til ytelse. Vi designer våre produkter og løsninger for at de skal ha en ytelse andre ganske enkelt ikke har. Våre medarbeidere har en ytelse som regelmessig overgår forventningene. Og som selskap arbeider vi fokusert og disiplinert for å oppnå solid, langsiktig ytelse for våre kunder og aksjonærer. Kort sagt er Bradys kjernefilosofi og merkevaren vår forankret i begrepet «ytelse».

For mer bedriftsinformasjon, besøk bedriftssiden vår.

 

Distribusjonspartnere

Brady identifiserer og beskytter mennesker, produkter, og lokaler med høyeffektive etiketter, industrielle etikettskrivere, programvare, sikkerhets- og anleggsmerking, spillkontroll, løsninger for lockout/tagout (sperring og merking) med mer. Brady hjelper deg med å skape og opprettholde sikrere arbeidsmiljøer og overholde forskrifter og standarder. Våre materialer med høy ytelse gir tydelig identifisering av produkter, komponenter og andre eiendeler, selv under de mest ekstreme forhold.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.