Om Brady

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder.

Bradys daglige forretningsbeslutninger drives av vår forpliktelse til ytelse. Vi designer våre produkter og løsninger for at de skal ha en ytelse andre ganske enkelt ikke har. Våre medarbeidere har en ytelse som regelmessig overgår forventningene. Og som selskap arbeider vi fokusert og disiplinert for å oppnå solid, langsiktig ytelse for våre kunder og aksjonærer. Kort sagt er Bradys kjernefilosofi og merkevaren vår forankret i begrepet «ytelse».

For mer bedriftsinformasjon, besøk bedriftssiden vår.

 

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.