Helautomatisert merking av trykte kretskort

Vår komplette, pålitelige merkeløsning for trykte kretskort kan automatisere sporbarheten og generere smarte produksjonsdata om SMD-produksjonslinjene dine.

Spor hvert eneste trykte kretskort

Vår komplette sporbarhetsløsning kan koble hvert eneste kretskort som er under produksjon til Smart Factory-oppsettet ditt. Med løsningen vår kan kretskort generere data og sende dem til ditt iverksettingssystem, til andre maskiner og produksjonssykluser eller til forsyningskjeden både opp- og nedstrøms.

Red arrowOppdag hver eneste komponent i vår komplette sporbarhetsløsning i detalj.

B-7634 masking dots
BSP61 circuit board
Laser engravable label

Automatisering

Automated print & apply

En helautomatisert merkeløsning for trykte kretskort kan muliggjøre sporbarhet og produksjonsdataanalyse uten menneskelig inngripen. Vi kan tilby flere automatiseringsløsninger avhengig av dine behov:

  • BradyPrinter A8500 etikettskriver og påføringsmaskin : automatiserer utskriving av kretskortmerking og skriver ut og påfører små polyimidetiketter med automatisk påføring som tåler hele PCB-produksjonsprosessen.
  • ALF14 etikettmater: Gir effektiv automatisert etikettmating, er rask, effektiv og brukervennlig og kan implementeres hvor som helst i produksjonslinjen.
  • BradyPrinter i7100 industriell etikettskriver: Gir holdbar og svært nøyaktig etikettrykking for bedrifter med store utfordringer innen masseidentifikasjon.
  • Skannere: Med bærbare eller integrerte skannere kan sporbarhetssystemet ditt utvikles ut over forsyningskjedekravene og generere data som kan analyseres for å skape forretningsmuligheter for optimert produksjon.

Red arrowFå praktisk erfaring med systemene våre for å oppleve hvordan automatisk sporbarhet kan optimalisere bedriften din.

Pålitelige etiketter

B-728 printed circuit board label

Vår serie pålitelige etiketter for trykte kretskort er designet for automatisk påføring og kan holde 2D-koder og strekkoder lesbare under PCB-produksjonsforhold slik at de kan leses av skannere i løpet av produksjonsprosessen.

  • Trykk og påfør etiketter (B-7727, B-777,...): Polyimid-etiketter er designet for å forbli festet og leselig i temperaturer på opptil 300 °C, eller når de utsettes for typiske PCB-kjemikalier og rengjøringsprosesser.
  • Laserinngraverbar: Designet for å tåle PCB-produksjonsprosesser og øke kontrasten for lasermerkinger slik at de blir enklere for skannesystemer å lese.
  • Maskeringsfilm: Designet for å beskytte PCB-er under produksjonsprosesser, inkludert bølgelodding og varmluftlodding. Maskeringsfilmen kan fjernes helt.

Red arrowPrøv våre pålitelige etiketter i ditt miljø og se hvordan de fungerer.

Tilpasset støtte

Tilpasset støtte

I tillegg til en inkludert garanti på 1 år, tilbyr Brady serviceavtaler for premium støtte til både BradyPrinter A8500 etikettskriver og påføringsmaskin og påføring og ALF14-etikettmateren. Serviceavtalene tilpasses helt etter dine behov, og kan inkludere premium støtte via telefon og/eller støtte på dine premisser.

Skannere og bærbare dataterminaler

Med bærbare eller integrerte skannere kan sporbarhetssystemet ditt utvikles ut over forsyningskjedekravene og generere data som kan analyseres for å skape forretningsmuligheter for optimert produksjon.

Integrering

Brady tilbyr programvare for å lage etiketter med automatiserte alternativer, i tillegg til rådgivning, støtte og fullt samarbeid med tredjeparter for å hjelpe til med å integrere sporbarhetsløsningene i produksjonslinjen din.

Interne laboratorier

Bradys interne laboratorier tester løsningene våre iherdig i samsvar med standard testmetoder. Forskerne våre tester ytelsen til utformingen på ferdige sporbarhetsetiketter, inkludert innlegg, lim, etikettmaterialer og overflaten på etiketten, for å gi løsninger som løser utfordringene dine. Vårt interne laboratorium kan tilby testresultater på forespørsel, eller teste nye sporbarhetsetiketter når dette er relevant.

Videoer

label automation

Red arrow Se infografikken
Se hvor praktisk integrering av automatisert PCB-identifisering kan være.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.