Øk driftstiden i datasenteret

Våre pålitelige etiketter er designet for å kunne identifisere alle datasenterkabler, komponenter og stativ for mer effektiv feilsøking som støtter økte krav til serviceavtaler med nettbutikker, forretninger og offentlige myndigheter på en bedre måte.

Effektiv feilsøking

Det å skulle bestemme hvilken kabel som skal kobles fra og erstattes eller kobles til på nytt, kan være en tøff oppgave i et datasenter. Det er som å finne nålen i høystakken: En utfordring som tar tid og er nervepirrende, spesielt når applikasjoner på høyt nivå er nede og de avtalte servicenivåene står i fare. Se for deg at noen kobler fra feil kabel og flere servere går ned. For å unngå alt dette tilbyr Brady pålitelige identifiseringsløsninger som gjør at teknikerne på datasentre raskt kan finne den kabelen som trengs.

Merk det én gang

Våre pålitelige etiketter med lim til buede og flate overflater holder seg festet til alle kabler og komponenter. Dette gjør at identifiseringen går raskt og riktig for seg når det er nødvendig med rask feilsøking og unngå nedetid. Etikettstørrelser- og former er tilgjengelige for raskt å kunne identifisere stativ, server, komponent, STP-, UTP- og koakskabler, og Brady tilbyr også en flaggformet etikett laget til den minste fiberoptiske kabelkontakten med maks. tilgjengelig plass for identifiseringsinformasjon.

Enkel å designe og skrive ut

Brady Workstation tilbyr en rekke alternativer for etikettdesign som dekker nesten alle identifiseringsbehov i et datasenter. Kabel-, komponent- og stativetiketter, og også anleggsskilt og -identifisering kan bli designet i noen få trinn. Design kan enkelt sendes til en Brady etikettskriver for utskriving av etiketter på stedet, slik at den nye etiketten kan tas i bruk med en gang.

Over hele verden

Takket være en verdensomfattende tilstedeværelse, inkludert våre egne kontorer og et stort nettverk av profesjonelle Brady-forhandlere, kan vi tilby lokalt salg, levering og teknisk støtte over hele verden. Dette gjør at organisasjoner enkelt kan kopiere de beste identifiseringsløsningene, uansett hvor datasentrene er plassert.

Siste nytt

B-427 rotating label

Roterende etikett gir raskere feilsøking på kabler

Vår roterende etikett (B-427) lar brukerne enkelt rotere en kabeletikett slik at de kan lese teksten på kabelen fra alle vinkler og dermed gjøre feilsøkingen raskere og mer effektiv.

>> Les mer

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.