Brukervennlige pakningsetiketter til batteri i samsvar med ADR

Ved å sette en advarsel på pakningen om tilstedeværelse av litium-ion-batterier kan medarbeidere, samarbeidspartnere og kunder unngå ulykker og øke etterlevelse. Bradys pakningsetiketter om litium-ion i samsvar med ADR kan tilpasses helt for optimal etterlevelse, og de kan monteres i en praktisk dispenser, slik at de blir lette å påføre.

Pakningsetiketter til batterier som er i samsvar med ADR

Vi kan tilby pakningsetiketter med informasjon om litium-ion for å samsvare med ADR-regelverket som blir obligatorisk 31. desember 2018. Etikettene kan skrives ut på Brady-fabrikker og tilpasses i tråd med spesifikasjonene for å få samsvar med ADR.

Lett påførbare

Pakningsetiketter til litium-ion-batterier finnes på ruller med 1000 etiketter på hver rull. De selvklebende etikettene er produsert i hvitt B-7610 lavprispapir og er plassert én og én på underlaget, slik at de er lette å ta av og påføre. Brady har også en egen automatisk dispenser som kan monteres på veggen eller bordet, noe som gjør det hele enda mer praktisk.

Bedre samsvar med ADR

Vi tilbyr også:

  • Alle ADR-skilt til lastebiler utført i gode og sikre materialer som vil vare i flere år til utendørs bruk. De diamantformede varselskiltene kan tilbys med selvklebende, magnetisk eller stiv underside, slik at de kan passe til en rekke lastebiler. Formålet er å advare sjåfører og nødetater om risiko og å forbedre etterlevelse.
  • Spillpakker som omfatter en rekke løsninger for spillkontroll. Disse løsningene gjør det mulig for medarbeidere å raskt forhindre søl fra å spre seg på veien eller utover gulvet.
Test ut en etikett i ditt miljø

Distribusjonspartnere

Brady identifiserer og beskytter mennesker, produkter, og lokaler med høyeffektive etiketter, industrielle etikettskrivere, programvare, sikkerhets- og anleggsmerking, spillkontroll, løsninger for lockout/tagout (sperring og merking) med mer. Brady hjelper deg med å skape og opprettholde sikrere arbeidsmiljøer og overholde forskrifter og standarder. Våre materialer med høy ytelse gir tydelig identifisering av produkter, komponenter og andre eiendeler, selv under de mest ekstreme forhold.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.