Roterende etikett gir raskere feilsøking på kabler

Det å kunne identifisere kabler raskt, er veldig viktig ved feilsøking både i datasentre og andre industrielle miljøer. Vår roterende etikett lar brukerne enkelt rotere en kabeletikett slik at de kan lese teksten på kabelen fra alle vinkler og dermed gjøre feilsøkingen raskere og mer effektiv.

Red arrowØk driftstiden i datasenteret

Raskere feilsøking

B-427 selvlaminerende roterende etikett kan gjøre tidsbruken på identifisering av kabler kortere siden teksten på etiketten kan leses fra alle vinkler. Takket være en klebefri sone og en gjennomsiktig, selvklebende laminert del som er festet rundt kabelen, kan etiketten roteres rundt kabelen. Kortere bruk av tid på identifisering av kabler kan være veldig viktig for feilsøking og bidrar til å unngå tap eller menneskelige feil, som f.eks. frakobling av feil kabel.

Pålitelig og kan skrives ut på stedet

Den roterende etiketten er en del av Bradys pålitelige etiketter til industrielle formål til kabler og komponenter. Etikettene holder seg festet og er fortsatt leselige lenge etter de er tatt i bruk. De er enkle å designe ved hjelp av Brady Workstation-apper og kan påføres tekst, serienummer, strekkode, QR-kode eller annen informasjon, før de skrives ut på en Brady-skriver. Kompatible skrivere omfatter BBP12, BradyPrinter i3300, BradyPrinter i5100, BradyPrinter i7100, BradyPrinter M611, BMP61 og BMP71.

Red arrowUtforsk Brady Workstation-appen i 30 dager gratis og se hvor enkelt etikettdesign kan være!

Heldekkende støtte

I tillegg til pålitelige etiketter, etikettdesign-apper og skrivere, kan Brady tilby tilpassede identifiseringsløsninger gjennom rådgivning på stedet. Bradys identifiseringsløsninger er alltid tilgjengelig gjennom en rekke globale forhandlernettverk. Når løsningene er på plass, er kundeservice og teknisk service tilgjengelig for eventuelle spørsmål.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.