Sikrere vedlikehold av kjøretøy med BatteryBlock

BatteryBlock Power Connector Lockout er enkel å bruke og kan brukes på et bredt spekter av industrikjøretøy, og er et flott tillegg til sikkerhetsverktøysettet for vedlikehold.

Sikrere vedlikehold

BatteryBlock-avlåsingsenhet nøytraliserer strømforsyningen til bilen ved å blokkere forbindelsene mellom kjøretøyet og batteriet. Fagpersoner kan låse den på plass med opptil 2 hengelåser under vedlikehold av kjøretøy. Ikke-ledende pinner hjelper enheten til å holde seg tett på plass under lengre vedlikeholdsprosjekter og perioder utenfor skift. Siden hengelåsnøklene er i hendene på vedlikeholdsarbeidere eller en leder, kan ulykker med for tidlig oppstartede kjøretøy unngås.

Passer til mange kjøretøy

BatteryBlock Power Connector Lockout kan brukes til å nøytralisere energistrømmen til alle kjøretøy drevet av et batteri med 175 A- eller 350 A-kontakter. Enheten kan effektivt nøytralisere de fleste gaffeltrucker, stabletrucker, sakselifter, jekketraller og strømdrevne vogner. Avlåsingsenheten er designet som ett stykke for å begrense at deler mistes og for å øke brukervennligheten.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.