Svært innovative SafeKey-hengelåser for avlåsing

Våre innovative SafeKey-hengelåser for avlåsing bidrar til å oppnå de sikreste prosedyrene for merking og avlåsing under vedlikeholdsoperasjoner. Med mer enn 100 000 unike nøkler kan låsene støtte store, bedriftsspesifikke nøkkelhierarkier der det ikke er to låser som kan åpnes med samme nøkkel.

Høyeste sikkerhet innen hengelåser for avlåsing

SafeKey-hengelåsene for avlåsing gir 700 % flere nøkkelmuligheter enn en standard hengelås, takket være den innovative låsemekanismen. Med mer enn 100 000 forskjellige nøkler kan SafeKey-hengelåsene for avlåsing optimalt støtte tilpassede hierarkier av store sett med hengelåser med forskjellig koding, som kan åpnes av en hovednøkkel eller GMK-nøkkel (grand master key) når det er nødvendig. Nøkkelnumre som er kartlagt, sikrer at ingen nøkler i samme bedrift åpner den samme låsen hvis det er nødvendig. Design med både ikke-ledende hengelåser og anti-korrosjonshengelåser er tilgjengelig for ekstra sikkerhet.

Økt effektivitet for merking og avlåsing

Med sine fargekodede nøkler som matcher fargen på hengelåsen, bidrar SafeKey-hengelåser for avlåsing til å øke effektiviteten ved merking og avlåsing under vedlikeholdsoperasjoner. 9 farger er tilgjengelig for å hjelpe vedlikeholdspersonell med å hente riktig nøkkel for én av deres låser. I tillegg har låsemekanismen enkel innsetting og fjerning av nøkkel for rask og enkel håndtering av hengelås.

Tilpass

Alle SafeKey-hengelåser for avlåsing kan graveres med navnet på en ansatt, et team, en avdeling eller et arbeidsområde eller med et serienummer. I tillegg til alternativer for forskjellig koding, er alternativer for lik koding tilgjengelig for å åpne en serie låser med samme nøkkel.

SafeKey padlock info
SafeKey comparison to traditional padlocks
SafeKey Padlocks info
SafeKey brochure

Les om alle produktdetaljene for SafeKey-hengelåsene for avlåsing.

Red arrowFå brosjyren

LOTO guidebook

Finn ut hvordan merking og avlåsing muliggjør sikrere vedlikeholdsoperasjoner.

Red arrowFå veiledningen

Oppdag vår fullstendige løsning for avlåsing/merking.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.