Advarsel: vedlikehold kreves!

Den innovative Brady-inspeksjonstimeren kan hjelpe til med å redde liv ved å tydelig vise når vedlikehold er nødvendig på maskiner, utstyr og verktøy. LED-lysene tiltrekker seg oppmerksomheten til både brukere og vedlikeholdspersonell på lang avstand og hjelper til med å unngå bruk av utstyr som er slitt eller ikke inspisert.

Vedlikehold kreves

Brady-inspeksjonstimeren viser tydelig når det er på tide med neste planlagte vedlikehold. Det finnes versjoner tilgjengelige som teller ned fra 7 dager, 30 dager og 365 dager. Hver versjon er utstyrt med et mørkegrønt, et lysegrønt, et gult og et rødt blinkende LED-lys som indikerer utstyrsstatus fra nylig inspisert til usikker.

  • Mørkegrønt lys blinker hvert 2. minutt
  • Lysegrønn lys blinker hvert 2. minutt
  • Gult lys blinker hvert 10. sekund
  • Rødt lys blinker hvert 2. sekund

Enkel og praktisk

Brady-inspeksjonstimer som kan festes til nesten alle maskiner, utstyr og verktøy med lim, borrelås, magnet, skrue eller strips. Ved slutten av det forhåndsbestemte inspeksjonsintervallet kan tagen med hensikt tilbakestilles frem til batteriet er utladet etter 1+ år. En batteristatusindikator viser kontinuerlig hvor mye strøm som er igjen.

Redd liv

I motsetning til andre løsninger kan Brady-inspeksjonstimerens fargede LED-lys ses på avstand og tiltrekker seg oppmerksomheten til brukere og forbigående. Maskiner, utstyr og verktøy med Brady-inspeksjonstimeren er enkle å få øye på, og de vil sannsynligvis ikke gå over vedlikeholdintervall som fastsettes av lovverk, forskrifter og selskapspolicyer. Dette gjør at Brady-inspeksjonstimeren optimalt kan støtte vedlikehold som redder liv.

<DOT inspection timer

Produktinformasjon er tilgjengelig i ett praktisk referansedokument.

Red arrowSe hvordan produktene fungerer!

Scaffold inspection timer

Produktinformasjon er tilgjengelig i ett praktisk referansedokument.

Red arrowSe hvordan produktene fungerer!

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.