Lag alle typer etiketter med Brady Workstation-apper

Brady Workstation tilbyr profesjonelle, intuitive apper til å utforme kvalitetsetiketter til produkter, kabler og sikkerhetsskilt. Med Brady Workstation blir det enklere og raskere å tilpasse etiketter til nye etikettnormer takket være sentraliserte oppdateringer.

Velg appene du trenger

Brady Workstation apps

Brady Workstation tilbyr praktisk etikettdesign (utskrift fra stasjonær/bærbar PC) for et bredt spekter av disipliner. Velg de appene du trenger, last ned en 30-dagers prøveversjon, og kjøp når du er fornøyd. Med de tilgjengelige produkt-, kabel-, sikkerhets- og anleggsidentifikasjonsappene kan du gjøre følgende:

  • designe og redigere egendefinerte etiketter og skilt
  • designe etikettmaler og låse elementer for konsistens
  • lage kabeletiketter med kun tekst
  • automatisere etikettdesign
  • enkelt importere data
  • enkelt konfigurere komplekse etikettsekvenser
  • enkelt designe CLP-kjemikalieetiketter
  • skrive ut lockout-prosedyrer, merker og energikildeetiketter
  • designe sikkerhets- og anleggsskilt

Grunnleggende designfunksjoner (Brady Workstation + Grunnleggende designsuite) er gratis!

Mobilapper

Brady Workstation omfatter også apper der du enkelt kan designe eller fullføre en lang rekke etiketter med enhver smarttelefon. Opplev det praktiske i å kunne lage en etikett der og da, på stedet. Oppdag mobilappene!

Enkel skrivertilkobling

Brady Workstation fungerer sømløst med en rekke stasjonære og bærbare skrivere fra Brady. Du trenger bare å koble en Brady-skriver til en Internett-tilkoblet datamaskin for å få tilgang til og skrive ut etikettmaler og -funksjoner fra Brady Workstation. Bradys høykvalitets etikettskrivere tilbyr også toveiskommunikasjon med Brady Workstation og informerer brukere dersom de må bytte etikettmaterialer for å skrive ut bestemte etikettdesign.

Siste nytt

BWS express labels

Design komplekse prøve-etiketter til laboratoriet på smarttelefonen!

Med Bradys Ekspressetikett-app kan du designe komplekse prøve-etiketter til laboratoriet med alle typer smarttelefoner. Praktiske etikettdesignveiledninger er inkludert for enkel laging av etiketter til flasker med kork, objektglass, bokser og rør.

Se alle nyhetene

Oppgrader LabelMark til Brady Workstation

Å oppgradere LabelMark 4, 5 og 6 til Brady Workstation-apper for etikettdesign er veldig enkelt. Du kan til og med bruke de eksisterende etikettdesignfilene dine og forbedre dem med kraften og de ekstra funksjonalitetene fra Brady Workstation!

Få alle LabelMark-funksjonene og mer

Brady Workstation tilbyr alle funksjonaliteter i LabelMark 4, 5 og 6 og kombinerer dem med ekstra etikettdesignkapasitet. Funksjonen «kombinerte felt» i Brady Workstation gjør det for eksempel mulig å koble sammen 2 regnearkfelt til 1 strekkode. Brady Workstation er organisert i separate apper, er lett å tilpasse og det er enkelt å legge til flere etikettdesign-funksjonaliteter etter behov. Hver app leveres med en 30 dagers gratis prøveperiode, slik at du enkelt kan avgjøre hvilke apper som dekker dine behov best.

Brady Workstation LabelMark upgrade suite

Bruk den praktiske LabelMark Upgrade Suite for å oppleve all kraften til Brady Workstation etikettdesign-apper

Red arrowFå en 30 dagers gratis prøveperiode


Enkel migrering

En LabelMark Upgrade Suite med apper gjør det mulig for deg å gå videre til Brady Workstation uten problemer. Denne pakken er en forhåndsvalgt samling av apper som tilbyr de samme funksjonalitetene som LabelMark. Etikettdesign opprettet i LabelMark 5 og 6 er helt kompatible med Brady Workstation, så du trenger ikke å opprette noen eksisterende design på nytt. Selv LabelMark 4-design kan bli kompatible med Brady Workstation etter at du har brukt den gratis LabelMark 4 Converter-appen. I tillegg til dette tilbys LabelMark Upgrade Suite til en mye lavere kostnad enn prisen på alle de separate appene som er inkludert i pakken.

LabelMark 4 converter

Hvis du eier LabelMark 4 i stedet for LabelMark 5 eller 6, kan du prøve den ekstra, og gratis, LabelMark 4 Converter og bruke de eksisterende etikettfilene i Brady Workstation.

Red arrowFå LabelMark 4 Converter

Videoer

Nedlastinger

Finn de nyeste produktoppdateringene, manualer, veiledninger, produktdemonstrasjoner og mye mer for Brady Workstation.

Se alle nedlastinger for Brady Workstation

Programserier

Programserier for etikettdesign

Hver Brady Workstation-app kan lastes ned, prøves og kjøpes separat. I tillegg inneholder Brady Workstation også flere programserier for etikettdesign som kombinerer apper som ofte brukes innen spesifikke fagfelt. Programserier for ledningsidentifikasjon, produktidentifikasjon, sikkerhets- og anleggsidentifikasjon, dataautomatisering og beskyttede etikettmaler er tilgjengelige fra Brady Workstation med betydelige fordeler med app-pakker.


Safety & Facility Identification Suite

Sikkerhets- og anleggsidentifikasjonssuite

Skreddersy og lag sikkerhets- og anleggsskilt og -etiketter.

Product & Wire Identification Suite

Produkt- og ledningsidentifikasjonssuite

Det er lett og effektivt å lage etiketter til produkt- og ledningsidentifikasjon.

Product Identification Suite

Produktidentifikasjonssuite

Enkel og effektivt å lage produktidentifikasjonsetiketter.

Wire Identification Suite

Ledningsidentifikasjonssuite

Lett å lage lednings- og kabelidentifikasjonsetiketter som du trenger.

Print Partner Suite

Utskriftspartner-suite

Etikettmaler kan raskt fylles inn, data kan importeres eller serieomkodes for å skrive ut etiketter.

Automation Suite

Automasjonssuite

Start automatisk opprettelse og utskrift av etiketter for å spare tid og redusere feil.

Brady Workstation: Asset Tag Suite

Asset Tracking Suite

Lett å lage tyverimerker eller tyverimerker med posisjon etter behov.

BWS Scan & Print Suite

Suiten Skann og skriv ut

Opprett arbeidsflyt med produksjon av etiketter som kan kobles sammen med enheten som brukes til strekkodeskanning og Brady-skriver.

Apper

Brady Workstation apps

Apper for design av produkt-, kabel- og lednings- og sikkerhetsetiketter og skilt

Design egendefinerte etiketter og skilt, rediger etikettmaler og koble til ekstra verktøy for å få effektivitet med multifunksjonelle apper med høy nytteverdi.

Apper for design av produkt-, kabel- og ledningsetiketter

Muliggjør rask utforming av etiketter med kun tekst, automatisert import av etikettdata og bytte fra horisontal til vertikal etikettdatavisning med praktiske apper for produkt- og kabeletiketter.

Apper for design av sikkerhetsetiketter og -skilt

Muliggjør enkel utforming av sikkerhetsskilt, rørmerker, prosedyrer for merking og avlåsing («lockout/tagout»), brannfareetiketter og CLP-etiketter med intuitive apper for design av sikkerhetsskilt og -etiketter.

Systemkrav 1.5 GHz eller raskere 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) prosessor, 4 GB RAM minimums minne (8 GB anbefales), Windows 7, 8, 8.1 eller 10, minimums disksplass på 500 MB pluss 30 MB for hver installert app.

Lag alle typer etiketter med Brady Workstation-appene og -funksjonalitetene.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.