Brady Workstation mobilapper

Brady Workstation logo

Brady Workstation omfatter også apper der du enkelt kan designe eller fullføre en lang rekke etiketter med enhver smarttelefon. Opplev det praktiske i å kunne lage en etikett der og da, på stedet.

Installer appene våre og opplev hvor enkelt etikettdesign kan være.

Brady ekspressetiketter

Brady Workstation Express Labels

Med Bradys Ekspressetikett-app innstallert på en hvilken som helst smarttelefon, kan brukere enkelt designe komplekse etiketter med 1D- og 2D-koder og strekkoder, serialisere, bruke et omfattende bildebibliotek, inkludere tekst, tidsstempling og til og med data fra skyen. Ekspressetikett-appen tilbyr de mest omfattende etikettdesignegenskapene som er tilgjengelige for smarttelefoner, og den inkluderer designveivisere for å raskt lage bestemte identifikasjonsetiketter.

Get it on Google Play Download on the App Store

Skriverkompatibilitet:

BMP61
BMP61

Brady-utskriftspartner

Brady Workstation Print Partner

Brady Utskriftspartner brukes sammen med Brady Workstation og LabelMark 6-programvaren. Programmet gjør det lettere å skrive ut .BWS-, .BWT-, .L6T- og .L6F-filer til bestemte Brady-skrivere.
Etter at du (eller noen i din bedrift) oppretter en mal, kan du helt enkelt laste filen ned på mobilenheten eller få tilgang til filen fra en skystasjon, fylle ut informasjonen og skrive ut.... Så enkelt er det!

Get it on Google Play Download on the App Store

Skriverkompatibilitet:

BMP51 Label Maker
BMP51*
BMP53
BMP53*
BMP61
BMP61*

* Utskriftspartner-mobil er kompatibel med Bradys BMP51-, BMP53- og BMP61-skrivere som er aktivert for WiFi eller Bluetooth.

Brady-tekstetiketter

Brady Workstation Text Labels

Appen Brady-tekstetiketter forenkler jobben med å lage og skrive ut tekst (eller linjemodus)-etiketter. Denne appen er ideell for elektroinstallatører, kabelinstallatører og andre teknikerer som lager etiketter på jobben og ut i feltet.
Lag tekstetiketter med én linje eller gjør dem om til flerlinjede etiketter med ledningsmarkør ved å ta hurtig én gang. Når tekstetikettappen pares sammen med Bluetooth eller WiFi som er koblet til en skriver, vises hva som er inne i skriveren i øyeblikket ved bruk av Bradys smartcelleteknologi.

Get it on Google Play Download on the App Store

Skriverkompatibilitet:

BMP51 Label Maker
BMP51*
BMP53
BMP53*
BMP61
BMP61*

* Tekstetikett-mobil er kompatibel med Bradys BMP51-, BMP53- og BMP61-skrivere som er aktivert for WiFi eller Bluetooth.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.