Brady Workstation: Nyheter

Brady Workstation logo

Brady Workstation tilbyr profesjonelle, intuitive apper til å utforme kvalitetsetiketter til produkter, kabler og sikkerhetsskilt. Med Brady Workstation blir det enklere og raskere å tilpasse etiketter til nye etikettnormer takket være sentraliserte oppdateringer.

Brady Workstation tilbyr praktisk etikettdesign for et bredt spekter av disipliner. Velg de appene du trenger, last ned en 30-dagers prøveversjon, og kjøp når du er fornøyd.

Grunnleggende designfunksjoner (Brady Workstation + Basic Design Suite) er gratis!

Forbedrede funksjoner for alle etikettdesignapper
Brady Workstation apps

Forbedrede Brady Workstation-funksjoner gjør det mulig å:

 • laste inn bilder direkte fra en hvilken som helst database i Brady Workstation-maler
 • tilpasse til tidsstempelnoteringer
 • enkelt lagre den siste verdien for serialiseringstellere og fortsette der du avsluttet forrige dag
 • bruke en fullstendig funksjonell sammenkoblingsfunksjon for å kombinere felt i Utskriftspartner-appen og den nye Ekspressetiketter-appen
 • aktivere en melding som dukker opp når du trykker på utskrift slik at data fortsatt kan legges til i hvilket som helst etikettdesign
Nyhetsarkiv

Design komplekse prøve-etiketter til laboratoriet på smarttelefonen!

BWS express labels

Med Bradys Ekspressetikett-app kan du designe komplekse prøve-etiketter til laboratoriet med alle typer smarttelefoner. Praktiske etikettdesignveiledninger er inkludert for enkel laging av etiketter til flasker med kork, objektglass, bokser og rør. Med ett enkelt trykk kan designene sendes til en kompatibel Brady-skriver, også BMP51 Label Maker, BMP61 etikettskriver og BradyPrinter M611 for å identifisere prøvene dine med pålitelige etiketter. Det er enda en smart grunn til å ha den flotte nye telefonen lett tilgjengelig. Bare hyggelig.

Skriv ut fra mobiltelefonen

BWS express labels

Med Bradys Ekspressetikett-app kan du designe komplekse identifikasjonsetiketter på alle typer smarttelefoner. Det følger med praktiske veiledninger for etikettdesign; flaggetiketter, etiketter til hylser, selvklebende etiketter og patchepaneletiketter. Med ett enkelt trykk kan designene sendes til en kompatibel Brady-skriver, også BMP51 Label Maker, BMP61 etikettskriver og BradyPrinter M611.

Lag smale, optimale etiketter til målerstatus enkelt

BWS Lean app

Smale skisser-appen med forhåndsdefinerte maler, som enkelt kan tilpasses, muliggjør enkel design av vanskelige, smale skisser:

 • runde/bueformede skisser til trykk- og magnetmålere
 • rektangulære skisser til drivspenning
 • indikatorer til min.-/maks.-nivå på olje/væskebeholdere
 • målestokker med stigningsgrad som viser justeringspunkter på maskiner
 • former for drivrotasjon, justeringspunkter og andre retningsskisser

Smale skisser-appen fungerer best sammen med Bradys skilt- og etikettskriver BBP37 Multicolour & Cut, som også har en X/Y-kutter til håndtering av vanskelige former.

Perfekte etiketter til patchepanel

Brady Workstation Patch Panels

Appen Patchepanel lar deg enkelt opprette en visuell representasjon av et hvilket som helst patchepanel med nøyaktige mål. Avstander mellom hver port og mellom grupper av porter kan tilpasses og lagres som patchepanelmerke eller typemal for fremtidig bruk. Med appen Patchepanel kan du utforme etiketter per gruppe porter eller for flere grupper samtidig. Etikettinformasjon kan enkelt skrives inn eller importeres fra eksisterende databaser før etikettene sendes til en Brady-skriver. Appen lar deg også enkelt kopiere portetikettinformasjon til utforming av kabeletiketter.

Merk rekkeklemmer på en enkel måte

BWS Terminal block app

Appen fra Brady Workstation til merking av rekkeklemmer gir en praktisk og fleksibel måte å merke rekkeklemmer på. Hver blokk er visuelt representert i appen, og du kan bestemme hvor mange rekkeklemmer du vil identifisere og i hvilken størrelse.

Appen lar deg også sette inn isolerte mellomrom, slik at rekkeklemmeetiketten på en praktisk måte viser identifikasjonskodene under hver klemme, helt riktig. Og det er ikke alt: Du kan gjenbruke identifiseringsinformasjonen du skrev på en kabeletikettmal bare ved hjelp av noen få klikk, for å vise hvilken rekkeklemme kabelen skal settes inn i.

Få etikettdesignapper med hver skriver

Brady etikettskrivere leveres med profesjonelle skilt- og etikettdesignapper fra Brady Workstation, slik at du kan begynne å skrive ut etiketter så snart skriveren er ute av esken.

Etikettskrivere* som selges separat kommer med et utvalg av profesjonelle skilt- og etikettdesignapper fra Brady Workstation, slik at du også kan begynne å identifisere så snart skriveren er ute av esken. Alt du trenger å gjøre, er å laste ned Brady Workstation for å få tilgang til Basic Suite-utvalget av profesjonelle skilt- og etikettdesignapper.

* Unntatt etikettskrivere BMP21-Plus og BMP21-LAB

Ikke skriv på nytt, bare skann og skriv ut etiketten

BWS app scan & print

Med Brady Workstation-appen Scan and Print kan du enkelt importere data fra CSV-filen ved å skanne en strekkode. For å få dette satt opp, kan du:

 • åpne regnearket eller databasen som har dataene du trenger på etikettene
 • opprette en arbeidsflyt som inkluderer hvor mange etiketter du trenger, og velge data som skal være på etikettene
 • opprette en CSV-fil og en strekkode fra CSV-filnavnet
 • legge til strekkoden til en arbeidsordre
 • skanne strekkoden ved hjelp av appen Scan and Print for å skrive ut etikettene!

I tillegg kan du enkelt kopiere strekkodeetiketter, skrive ut nye etiketter ved å skanne flere strekkoder og erstatte deler av den skannede strekkoden med annen skannet data ved hjelp av appen Skann og skriv ut.

Design som enkelt samsvarer med rørmerker i British Standard

BS 1710 pipemarkers app

Design rørmerker som samsvarer med British Standard med appen Rørmerke (BS 1710) fra Brady Workstation.

Forbedre sikkerheten og overholdelser med den nye appen Rørmerke (BS 1710) fra Brady Workstation. Du kan raskt og enkelt designe rørmerker som samsvarer med British Standard på bare noen få klikk, og skrive ut de selvklebende rørmerkene med BradyJet J5000 fargeetikettskriver.

Rask og nøyaktig inventarmerking

BWS - Asset Tag app

Du kan raskt lage nøyaktig inventarmerking med den nye appen Inventarmerking ved å importere eksisterende data i etikettene dine.

Den nye Brady Workstation-appen Inventarmerking bruker forhåndsdefinerte layouter som kan fylles med data fra regnearkene eller databasene. Å importere data direkte fra Excel, Access eller SQL-databasen vil for eksempel fjerne risikoen for skrivefeil eller feil når etikettene blir laget. For å dra full nytte av dette må du ha den nye Inventarmerking-appen og Avansert import-appen fra Brady Workstation. Se videoen om hvordan det gjøres!

Design komplekse seriekodeetiketter enkelt

BWS custom app

Du kan enkelt skrive ut etiketter med komplekse seriekoder generert fra flere databasefelt med Brady Workstation.

Både appen Custom Designer og appen Avansert import har blitt oppdatert for å gjøre etikettdesign med komplekse serienumre eller strekkoder mye enklere. Med funksjonen «kombinerte felt» lagt til, kan begge appene nå hente data fra flere felt i et regneark eller en database, og legge disse dataene sammen til ett kompleks serienummer, en strekkkode eller QR-kode. Se videoen om hvordan det gjøres!

Design CLP-etiketter raskt

BWS CLP app

Den oppdaterte appen Brady Workstation GHS/CLP-etiketter gjør at brukere kan velge kjemikalier etter navn eller CAS-nummer. Appen fyller deretter inn alle de påkrevde feltene for å skape en GHS/CLP-etikett som samsvarer. Påkrevde felt inkluderer:

 • produktnavn
 • signalord
 • CLP-piktogrammer
 • fareutsagn
 • forsiktighetsutsagn

Å trykke på «skriv ut» kan sende designet til en Brady-etikettskriver for å skape en selvklebende CLP-etikett som er klar til å påføres.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.