Spor og håndter aktiva på en effektiv måte

FlexTrakLogo

Med FlexTrak kan du spore, kontrollere og håndtere aktiva eller beholdningsliste på en effektiv måte der du har tilgang til Internett.

Spor og håndter aktiva på en effektiv måte

Når alt er satt opp, kan brukere enkelt legge til eller fjerne aktiva fra beholdningen eller beholdningslisten ved å skanne en aktivastrekkode eller skrive inn serienummeret. FlexTrak har tilgang til det spesifikke aktivumets informasjon. Aktivadata kan endres på samme måte av spesifikke brukere som har tillatelse til å oppdatere aktivafunksjoner eller egenskaper i programvaren for å håndtere aktiva. Rapporter om lagret eller oppdatert aktiva kan autogenereres.

Brukervennlig

Brady tilbyr bistand med førstegangs oppsett av FlexTrak og har tekniske eksperter som er tilgjengelige for å hjelpe til med å løse fremtidige utfordringer. Deretter kan brukere skanne aktiva inn og ut, eller skanne inn ekstra volum ved levering, ut ved bruk, eller enkelt oppdatere informasjon om skannet aktiva. Man kan eksportere til Brady Workstation-apper via et regneark slik at man enkelt kan lage etiketter med strekkode som kan skrives ut på en rekke BradyPrinter-skrivere.

Tilgang hvor som helst

FlexTrak er et skybasert program som man har tilgang til hvor som helst bare man har riktig passord og Internett-tilgang. Programmet responderer på en rekke skjermer, inkludert skjermer på de fleste smarttelefoner, nettbrett, bærbare PC-er og stasjonære PC-er.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.