Identifiser rør i alle anlegg hvor som helst

Vi kan identifisere rør i ethvert anlegg over hele verden for å hjelpe med å redusere ulykker og øke anleggseffektivitet. Våre rørmerker er tilgjengelige i 3 ulike kvaliteter, og de kan tilpasses helt for å inkludere det ditt anlegg skulle trenge av rør-, innholds- og strømningsinformasjon.

Færre ulykker, økt effektivitet

Tydelige og lesbare røretiketter som angir rørinnhold og strømningsretning kan øke effektiviteten for vedlikeholdsarbeidere som skal finne rør som trenger tilsyn, samt ventiler de må stenge. I tillegg til å øke effektiviteten bidrar røretiketter med å unngå ulykker ved å advare medarbeidere, entreprenører og representanter fra nødetatene mot farlig rørinnhold.

Identifiser rør overalt på en holdbar måte

Rørmerker reduserer ulykker på arbeidsplassen og øker effektiviteten så lenge de er festet og leselige. Basert på testing i våre interne laboratorier ved bruk av standardiserte testmetoder, tilbyr vi rørmerker av typen innendørs, utendørs og utendørs+ med opptil 10 års holdbarhet i tøffe miljøer.

Helt tilpasningsbare utskrifter

Vi kan levere rørmerker i hvilken som helst farge med hvilket som helst trykk som overgår de begrensede løsningene som kun viser obligatorisk sikkerhetsinformasjon.

Obligatorisk sikkerhetsinformasjon*

  • strømningsretning
  • GHS/CLP-symboler
  • beskrivelse av rørinnhold

*i de fleste nasjonale standarder og forskrifter

Vanlig effektivitetsinformasjon

  • beskrivelse av rørinnhold på et sekundært språk
  • rør- og instrumentskjema (P&ID)
  • fra kilde x til destinasjon y
  • QR-kode for elektronisk gjenkjennelse

Ytterligere eller annen informasjon kan legges til!

Eksempel på rørmerking

Custom pipe marking elements
Pipemarking Guidebook

Øk ekspertisen din med vår gratis veiledning.

Red arrowFå veiledningen

Pipe marker samples

Tilpasningsbare rørmerker.

Red arrowSe noen eksempler

Custom Pipemarker Order Checklist

Bestillingsliste for tilpassede røretiketter.

Red arrowSe hva du kan tilpasse

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.