Skilt som er svært reflekterbare gir sikkerhet i mørket

Våre svært reflekterbare ISO 7010-sikkerhetsskilt øker sikkerheten på mørke steder betraktelig. De reflekterer dobbelt så mye lys når de er opplyste med en lommelykt eller lys fra et kjøretøy, og de kan brukes både innendørs og utendørs.

Svært synlige

Våre reflektive skilt er svært synlige siden de reflekterer uten å blende, takket være det retrorefleksive, prismatiske belegget. Generelt sett reflekterer de dobbelt så godt sammenlignet med standard glassperleaktig retrorefleksivt belegg. Dette gjør at arbeidere kan se skiltene bedre i mørket og i tøffe værforhold når de blir belyst med en lommelykt eller lys fra et kjøretøy.

Godt egnet til utendørs bruk

Reflektive skilt fås på aluminiumplater til utendørs bruk. Disse platene har sider som er brettet dobbelt og er fri for skarpe kanter. De fås i runde, trekantede, firkantede og rektangulære former, og de passer til alle former av ISO 7010-sikkerhetsskilt. Alle platene kan også fås med runde eller firkantede stolper i forskjellige lengder, med braketter eller baser for optimal utendørs montering. Alle B-7658-skilt har enestående levetid for bruk utendørs, takket være Bradys B-7639 UV-sperrelaminat som fungerer som beskyttelse.

Tilpasning

Alle reflektive ISO 7010-sikkerhetsskilt kan tilpasses på Brady-fabrikker. De kan leveres med eller uten påskrift, på alle språk. Tilpassede størrelser er tilgjengelige i størrelser opptil 0,9 x 4 meter.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.