Oppnå høyere maskinsikkerhet

Advar og informer brukere på en optimal måte om maskinsikkerhetsrisikoer som ikke kan fjernes med maskindesign med våre pålitelige maskinsikkerhetsskilt i HD.

Samsvarer fullstendig

Våre maskinsikkerhetsskilt samsvarer med den internasjonalt anerkjente normen ISO 3864-2:2016. Samsvar med normen muliggjør maksimal gjenkjennelighet og hjelper maskinbrukerne med å forstå advarsler, forsiktighetsregler eller påkrevd verneutstyr. Hele serien av maskinsikkerhetsskilt tilbys også med UL-godkjente materialer.

Svært synlig

Skiltene kan påføres en hvilken som helst overflate der de vises godt og er best plassert for å støtte maskinsikkerhet. Trykket med høy oppløsning trekker også til seg oppmerksomhet med sterke farger og skarpe sikkerhetsmeldinger i HD. De skrives ut på våre pålitelige, industrielle skiltmaterialer som kan motstå utfordrende forhold og forbli festet og leselige i årevis.

Tilpasse

Våre maskinsikkerhetsskilt er svært tilpasningsbare og dekker en rekke behov og maskinbruksituasjoner. Alternativer inkluderer størrelse, form og feste på skiltet for optimal passform på alle maskiner eller deler. Skiltmaterialer kan endres for å bestemme innendørs eller utendørs skiltpålitelighet i spesifikke miljøer. Alle utskrifter er helt tilpasningsbare for å påvirke maskinsikkerheten optimalt.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.