Brukervennlig fargeetikettskriver

BradyJet J2000

BradyJet J2000 er en praktisk og brukervennlig fargeblekketikettskriver som kan skrive ut pålitelige skilt, anleggs- og laboratorieprøveetiketter i høy kvalitet.

Få en demonstrasjon
Få noen
prøver

News

 

BMP21-PLUS - Tough on the outsideSkriv raskt ut dine egne GHS/CLP-etiketter


BradyJet J2000 tar utskrift av pålitelige GHS/CLP-etiketter på stedet til et nytt nivå. Skriverens avanserte full farge-teknologi kan raskt gjøre om et bredt utvalg av blanke etikettmaterialer og etikettstørrelser til GHS/CLP-etiketter som samsvarer for å identifisere kjemikalier. Med sin automatiske etikettoppsetteknologi kan BradyJet J2000 begynne å skrive ut på en ny etikettstørrelse i løpet av sekunder, og du sparer tid, stress og problemer.

Funksjoner og fordeler: Sikkerhets- og anleggsidentifikasjon

Skilt som overholder regler og blir lagt merke til

BradyJet J2000 har over 16 millioner fargevariasjoner, og gjør det mulig for kunder å skrive ut sine egne iøynefallende sikkerhetsskilt, merkelapper, rørmerker og instruksjonsetiketter for å øke sikkerheten og effektiviteten på arbeidsplassen, samtidig som de overholder eventuelle pålagte fargekoder. Bilder i høy kvalitet kan legges til alle skilt, takket være skriverens høye bildekvalitetsoppløsning på 4800 dpi.

Skriv ut pålitelige skilt, merkelapper og etiketter

BradyJet J2000 skriver ut Bradys pålitelige skilt, merkelapper og etikettmaterialer til innendørs bruk, og de holder seg på plass og forblir leselige selv når de utsettes for væsker, alkohol og innendørs lys. Du kan stole på at de advarer arbeidere om farer, eller instruerer dem om en maskins optimale bruk eller vedlikehold.

Brukervennlig

BradyJet J2000 på 26,4 x 38,9 cm tar liten plass, og er veldig praktisk og brukervennlig. De fjærbelastede Brady-etikettrullene kan byttes på mindre enn 20 sekunder, og med automatisk etikettoppsett er skriveren klar til å skrive ut på et øyeblikk. Med en hastighet på opptil 63 mm per sekund, kan du også raskt skrive ut fargekodede prøveetiketter ved behov.

Lock
Pipe marker
PPE

Funksjoner og fordeler: Laboratorium

Sorter prøver etter farge

Den BradyJet J2000 fargeetikettskriveren kan skrive ut pålitelige laboratorieprøveetiketter i fargene du ønsker. Ved å lage et fargekodesystem, kan laboratoriespesialistene gjenkjenne prøvekategorier ved et øyekast. Det finnes over 16 millioner fargevariasjoner, og brukere kan bytte farge hver dag eller bruke ulike farger etter type program, oppbevaring eller hastegrad, alt etter behovet i laboratoriet. I tillegg til farge, tilbyr BradyJet J2000 også utskrift med bildekvalitet på 4800 dpi, noe som gjør opplysninger eller strekkoder tydelig og en brukbar skanner kan ikke avlese feil.

Skriv ut pålitelige etiketter

BradyJet J2000 skriver ut Bradys pålitelige laboratorieprøveetiketter som kommer i størrelser og former som passer til de fleste beholdere, inkludert rør, ampuller, kryobeholdere, skåler, fat og glass generelt. Etikettene er designet for å holde seg på plass og forbli leselige når de skrives ut med en Brady-skriver, selv om de oppbevares i flytende nitrogen, i en fryser, et varmtvannsbad eller en autoklaver. Bradys laboratorieprøveetiketter tåler også vanlige laboratoriekjemikalier som aceton, etanol, toluen, xylen og isopropanol.

Brukervennlig

BradyJet J2000 på 26,4 x 38,9 cm tar liten plass, og er veldig praktisk og brukervennlig. De fjærbelastede Brady-etikettrullene kan byttes på mindre enn 20 sekunder, og med automatisk etikettoppsett er skriveren klar til å skrive ut på et øyeblikk. Med en hastighet på opptil 63 mm per sekund, kan du også raskt skrive ut fargekodede prøveetiketter ved behov.

Lab application
Food refrigerator
Nitrogen application

Applikasjoner

Sikkerhets- og anleggsidentifikasjon
Safety & Facility identification

Sikkerhets- og anleggsidentifikasjon

Pipe marking

Rørmerker

Equipment labels

Utstyrsetiketter

Inventory identification

Inventaridentifikasjon

Tags

Tags

Laboratorium
Tubes

Merker for rør

Cryo labels

Kryoetiketter

Slides

Merker for lysbilder

Well plate labels

Etiketter til brønnplater

Glassware labels

Etiketter til glasstøy

GHS / CLP labels

GHS/CLP-etiketter

Videoer

Sikkerhets- og anleggsidentifikasjon

Laboratorium

Komme i gang

Info

Trenger du hjelp til å finne den beste etikettskriveren eller skrivermodellen for dine behov? Kontakt Brady eller din pålitelige Brady-distributør for å komme i gang!


BradyJet J2000

SKRIVERMODELLER

Velg skrivermodellen som best dekker dine behov.

Oppdag

Service contracts

SERVICEAVTALER

Få øyeblikkelig kundestøtte på telefon eller i dine lokaler.

Oppdag

BradyJet J2000 label roll

ETIKETTER & TAPE

Løs dine identifikasjonsutfordringer med utviklede og testede etiketter.

Oppdag

BradyJet J2000 cmy ink cartridge

BLEKKPATRONER

Skriv på etiketter i alle farger.

Oppdag

Brady Workstation logo

PROGRAMVARE

Design alle typer etiketter med Brady Workstation-apper.

Oppdag

BradyJet J2000 accessories

TILBEHØR

Få mest mulig ut av skriveren med praktisk tilbehør.

Oppdag

Warranty

GARANTI

Vi er stolte av våre skrivere og tilbyr en standardgaranti.

Oppdag

Nedlastinger & støtte

Finn de nyeste produktoppdateringene, håndbøkene, veiledningene, skriverdriverne, produktdemoene og mye mer til Brady-skriveren din.

Se alle nedlastinger

Customer support

KUNDESTØTTE

Trenger du hjelp til å finne den beste etikettskriveren eller skrivermodellen for dine behov?

Kontakt oss

Printer registration

SKRIVERREGISTRERING

Registrer deg for å få produktoppdateringer og rask tilgang til teknisk støtte.

Registrer deg

Technical support

TEKNISK STØTTE

Kontakt våre eksperter hvis du støter på et teknisk problem.

Kontakt oss

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.