Du kan raskt og enkelt lage etiketter som samsvarer for kjemikalier

Identifiser kjemikalier enkelt ved raskt å skrive ut pålitelige GHS/CLP-etiketter med fullt samsvar når de trengs.

Skriv raskt ut dine egne GHS/CLP-etiketter

BradyJet J2000 tar utskrift av pålitelige GHS/CLP-etiketter på stedet til et nytt nivå. Skriverens avanserte full farge-teknologi kan raskt gjøre om et bredt utvalg av blanke etikettmaterialer og etikettstørrelser til GHS/CLP-etiketter som samsvarer for å identifisere kjemikalier. Med sin automatiske etikettoppsetteknologi kan BradyJet J2000 begynne å skrive ut på en ny etikettstørrelse i løpet av sekunder, og du sparer tid, stress og problemer.


Enkel overholdelse

Kombinert med GHS-appen blir BradyJet J2000 et enda kraftigere verktøy for å identifisere kjemikalier på riktig måte. Brady Workstation GHS-etikettappen gjør at du kan velge kjemikalier etter navn eller CAS-nummer. Appen fyller deretter inn alle de påkrevde feltene for å designe en GHS/CLP-etikett som samsvarer.

Påkrevde felt inkluderer:

  • produktnavn
  • signalord
  • GHS-piktogrammer
  • faresetninger
  • sikkerhetssetninger

Ved å trykke på «skriv ut» kan du sende designet til BradyJet J2000 for å lage en selvklebende CLP-etikett som samsvarer og er klar til bruk.

Red arrowBrady Workstation-apper: Gratis 30 dagers prøveperiode


Ekstremt pålitelig

For optimal pålitelighet skrives GHS/CLP-etiketter best ut med BradyJet J2000 på Brady-etikettmaterialene B-7425J polypropylen og B-2595 vinyl. Begge etikettene vil holde seg lesbare og godt festet også når de utsettes for en rekke kjemikalier. Dette vil gjøre kjemisk identifikasjon mye mer pålitelig, i motsetning til hvis du har etiketter som faller av eller falmer etter kontakt med kjemikalier. Vi tilbyr et komplett teknisk datablad med testresultater på begge våre materialer.

Red arrowFå et teknisk datablad

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.