Helautomatiser PCB-sporbarhet i SMT-linjer

BradyPrinter A8500 etikettskriver og påføringsmaskin automatiserer utskriving av kretskortmerking og gir komplett sporbarhet. Den skriver ut og påfører små etiketter fra vårt sortiment av polyimidetiketter med automatisk påføring som tåler hele PCB-produksjonsprosessen.

Gjør PCB-identifisering helautomatisk

BradyPrinter A8500 skriver nøyaktig ut og påfører konsekvent selv den minste etiketten, som måler 4 mm x 3,18 mm, i 600 dpi på trykte kretskort. Takket være rask prosessor og syklustid holder den tritt med SMT-produksjonslinjer. BradyPrinter A8500 kan installeres hvor som helst i produksjonslinjen og kan motta etikettdata fra de fleste ERP-systemer.

Pålitelige PCB-etiketter

Våre UltraTemp Series polyimidetiketter er spesielt utformet for å identifiserte trykte kretskort gjennom produksjonsprosessen. Serien inneholder B-7727 PCB-etiketten i polyimid som er utviklet til bruk i automatiske påføringsprosesser. Etiketten holder seg festet og er lesbar både under påsmelting, bølgelodding og vasking av kort. Den tåler temperaturer opptil 300 °C samt kraftige kjemikalier og vaskeprosesser som benyttes i PCB-sammenstillingen.

Industri 4.0-tilkobling

BradyPrinter A8500 tilbyr industri 4.0-tilkobling og er klargjort for OPC UA. Informasjon kan overføres fra BradyPrinter A8500 til kontrollsystemet på anlegget, som igjen kan sette i gang neste handling.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.