Opplev evolusjon

Swap your printer now

Bytt inn den bærbare etikettskriveren din mot den nyeste etikettskriveren fra Brady*, og opplev evolusjon innen identifikasjon.Få tilgang til et bredt og profesjonelt utvalg av identifikasjonsetiketter i industrikvalitet som forblir festet og lesbare, selv under ekstreme forhold.

Portable Printer Selection Guide

Red arrowFå en valgguide for skriveren

En god etikettutskriftsopplevelse

Etikettskrivere fra Brady er brukervennlige og gjør det mulig for deg å skape de beste etikettene til dine behov. Avhengig av modell fungerer hurtigutskrift, klare skjermer, Wi-Fi-tilkobling, USB-porter, enkel bytting av etikettmaterialer og automatisk kalibrering godt sammen og gir en god etikettutskrift og profesjonell identifikasjon av kabler, komponenter, produkter og anlegg.

Forbli festet og leselig

Våre etiketter i industrikvalitet forblir festet og lesbare når de skrives ut med Brady-etikettskrivere.Bradys materialforskningsteam har laget etiketter med slitesterke materialer som forblir godt festet til runde eller flate overflater, og som tåler sterk varme, ekstrem kulde, olje, kjemikalier, slitasje, UV-eksponering og andre utfordrende forhold.Brady-etiketter testes i tråd med internasjonale testmetoder, så uansett hva du merker, forblir det merket.

Bytt nå!

Frem til 30/06/2019 kan du bytte inn din nåværende bærbare etikettskriver mot den nyeste profesjonelle etikettskriveren fra Brady gratis, eller til 50 % rabatt, når du kjøper profesjonelle etikettforbruksvarer til den nye skriveren. Sjekk hvilken Brady-skriver du kan få i bytte for din nåværende bærbare etikettskriver, få noen etikettprøver og en demo, og opplev utviklingen innen identifikasjon.

Swap For More Logo

Red arrowBytt inn skriveren

Label Rolls B-472

Red arrowFå etikettprøver

Portable Label Printers

Red arrowFå en skriverdemo

*Tilbudet gjelder i Østerrike, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Island, Italia, Latvia, Litauen, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Sveits fra 28.02.2019 til 30.06.2019 for kvalifiserte skrivere som definert av Brady Corporation.

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.