Tørk opp industrisøl på en enkel måte

HandySorb er et praktisk verktøy til fjerning av søl på mange arbeidsplasser. HandySorb-moppen har et forlengbart håndtak og brukes sammen med utviklede puter som fjerner søl på en veldig effektiv og enkel måte.

Sikker rengjøring av søl

HandySorb brukes sammen med inerte smelteblåste polypropylenputer som ikke reagerer med noen form for sølt stoff. Det hurtigutløsende systemet uten behov for berøring gjør at du kan tørke opp mange former for væsker uten å måtte røre på noe av det som er fjernet. Ved behov kan det forlengbare håndtaket brukes slik at man kan holde god og sikker avstand til sølet som blir fjernet.

Brukervennlig

HandySorb-moppen er lett å håndtere og mer ergonomisk i bruk sammenlignet med kun bruk av puter eller granulatløsninger for spillkontroll. Hvis du bruker HandySorb-putene, som er enkle å sette på moppen, opplever du mindre behov for å måtte gå foroverbøyd, bøye deg ned eller knele for å få fjernet søl. Når HandySorb er forlenget helt ut, øker rekkevidden din med 1,83 meter, og dermed har du bedre og enklere tilgang til områder som er vanskelige å nå.

Svært effektivt

Putene som brukes sammen med HandySorb, kan absorbere søl i løpet av sekunder. Hver av putene absorberer opptil 25 ganger sin egen vekt av væskesølet, og reduserer dermed både avfallsvolum og kostnader. Dette gjør at HandySorb er et svært effektivt verktøy til fjerning av søl innen alle typer industrier.

HandySorb sellsheet

Få alle produktdetaljer i ett praktisk referanseark.

Red arrowFå produktdetaljer

HandySorb kit

Tørk opp industrisøl på en enkel måte! Interessert?

Red arrowFå et pristilbud

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.