Spor flensinspeksjoner og -reparasjoner effektivt

Vårt svært synlige og pålitelig Flense tag med avrivbare komponenter gjør at brukere enkelt og effektivt kan spore ulike stadier av stengning, flensinspeksjoner, lekkasjetesting og reparasjoner.

Svært synlig og effektivt

Flense tag tilbys i full farge og høy oppløsning for maksimal synlighet. Det kan tilpasses helt etter egne behov for effektiv bruk på en rekke bruksområder.

  • antall merkekomponenter er justerbart etter antall inspeksjons- og reparasjonsfaser som trengs
  • merkekomponenter kan perforeres for enkel avrivning og sporing av ulike stadier av inspeksjon og reparasjon
  • merket kan inneholde informasjon på begge sider, og også inneholde instruksjonstegninger takket være utskriften i høy oppløsning
  • hvert Flense tag kommer med et forhåndslaget hull, slik at merket enkelt kan festes til en flens eller brukes til andre ting på arbeidsplassen

Forbedret lesbarhet med utskrift på stedet

Flense tag kan skrives på, og tilbyr også forbedret lesbarhet når det ferdiglages på stedet med Brady-skriveren i7100. Skriveren kan til og med gjenkjenne tilpassede merker, slik at den kan fullføre åpne felter i designet med spesifikk informasjon om flens, sted eller andre ting etter behov. Det at man kan skrive ut informasjon på merket for forbedret lesbarhet samt en overlegen motstandsdyktighet mot kjemikalier for økt pålitelighet, er begge ting som er ekstremt viktige for sikkerhet på arbeidsplassen.

Ekstremt påltelig

Flense tag er laget med våre pålitelige, industrielle etikett- og merkematerialer, og tilbyr fantastisk motstandsdyktighet mot et bredt utvalg av kjemikalier og fett for å holde det leselig og for å forsterke påliteligheten. Flense tag har høy rivestyrke, noe som gjør at merkekomponenter ikke fjernes ved et uhell.

Fjern all tvil og test en prøve i ditt spesifikke miljø

Distribusjonspartnere

Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter bidrar til økt trygghet, sikkerhet, produktivitet og ytelse for kundene og omfatter høyeffektive etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer.


Selve produktet kan avvike noe fra bildet på nettsiden.
Leverer et utvalg identifiseringsløsninger og tjenester i Storbritannia og over hele verden.