SkipNavLinkText
menu

Effektiv merking av pakker med skruer og bolter

Eksempelstudie

VP750 etikettskriver tilpassede etiketter

Etra Oy distribuerer og produserer tekniske produkter av høy kvalitet og leverer produksjonstjenester og tjenestekonsepter som gjør det mulig for kundene å fokusere på kjernevirksomheten.

Utfordringen: Optimalisere et stort lager av forhåndstrykte etiketter

Etra Oy ønsket å optimalisere merkingen i sitt store logistikksenter i Finland, spesielt for pakker med bolter og skruer som de tilbyr i alle tilgjengelige størrelser. Det store lageret med forhåndstrykte etiketter vokste i takt med bedriftens tilbud, og det ble nødvendig å forbedre effektiviteten ved merking.

Løsningen: Integrert fargeetikettskriver for store volumer

Brady foreslo VP750 etikettskriver som raskt kan trykke store volumer med papiretiketter i full farge med høy oppløsning. Skriveren har kapasitet til mange designalternativer for etiketter som kan gjøres på stedet, både for å identifisere og spore innholdet i pakken og for markedsførings- og merkevareformål. Bilder, logoer, strekkoder, serienummer og farger kan enkelt inkluderes.

Brady leverte også en rekke ruller med etiketter i tilpasset størrelse som passer alle Etras pakker med skruer og bolter. Disse kjennes lett igjen av skriveren og programvaren Etra bruker for å unngå feil under designen av etikettene.

I tillegg bidro Bradys tekniske eksperter under installasjonen av VP750-etikettskriveren og integrerte den med Etras ERP-system og eksisterende arbeidsflyt. Når bolter eller skruer pakkes om, angis antallet og type per eske i systemet sammen med antallet esker, og disse dataene kan brukes på nytt for å skrive ut etikettene på VP750. En etikettopprullingsenhet ble koblet til skriveren, og pent trykte etikettruller kan enkelt settes inn i Etras eksisterende etikettpåføringsmaskin.

VP750 label printer

Resultat: Hyllevis med trykte etiketter byttet ut med noen få blanke etikettruller

Noen få etiketter i tilpasset størrelse på ruller, som passer perfekt til VP750-etikettskriveren, har nå erstattet det store lageret av etiketter med ulike forhåndstrykk i Etras logistikksenter. Operatørene trenger ikke lenger søke etter riktig etikett. Etter å ha kontrollert etikettstørrelse kan alle forhåndsdesignede data enkelt og raskt trykkes med stor nøyaktighet på fargeetiketter med VP750-etikettskriveren. Det er lettere og raskere enn noensinne å legge til farger og endre utseendet på en etikett. VP750-etikettskriveren bringer svært praktisk fleksibilitet i etikettdesign og -implementering til arbeidsplassen.