SkipNavLinkText
menu

Rask merking av kabler på skip

Eksempelstudie

En stor tørrdokk identifiserer skips- og riggkabler med pålitelige, halogenfrie kabeltagger for å oppfylle kundens krav og hjelpe vedlikeholdsteam med raskt å skifte ut defekte kabler.

Utfordring: Leveringshastighet

Når et skip eller en oljerigg kommer inn i en tørrdokk, må alt være på plass for å kunne betjene det/den med en gang. Kunder stoler på at verftet bidrar til å få deres aktiva i drift igjen så raskt som mulig. Leveringshastigheten på alle forsyninger er av avgjørende betydning for verftet for å overholde kundefristene.

Løsninger: Raske, store etikettleveranser med tett oppfølging

Brady kan levere store mengder tagger, etiketter og hylser i god kvalitet raskt. I tillegg til en rask forsyningslinje følger Brady også tett opp for å svare på spørsmål når de oppstår, og umiddelbart løse eventuelle ekstra utfordringer på stedet.

Vårt halogenfrie B-7643-kabelmerke er ideelt for å identifisere ikke-eksponerte skips- og oljeriggkabler. Det trykte merket kan motstå høye og lave driftstemperaturer på mellom 90 °C og -40 °C, 95 % fuktighet og UV-eksponering. Det vil også være leselig etter kontakt med en rekke kjemikalier, oljer og drivstoff. Det vil heller ikke bli dannet farlig røyk fra kabelmerket ved brann, noe som bidrar til å beskytte ansatte og mannskaper. Kabelmerkene kan skrives ut på Bradys fabrikker eller i tørrdokken med en BradyPrinter i7100 industriell etikettskriver.

Brady leverer også vinyltagger for å merke hvilke komponenter som ennå ikke er inspisert. Taggen gjør at tørrdokken kan optimalisere effektiviteten, og den er veldig fleksibel å bruke. Tagger kan ved behov skrives ut i full farge på verftet med BradyPrinter J5000 fullfargesetiketskriver.

I tillegg til det ovennevnte bruker tørrdokken også en bærbar BMP71 etikettskriver, kabelhylser og Bradys B-595 vinylkomponentetikett for identifikasjonsformål.

zero halogen cable markeri7100 label printer

Resultater: Rask identifikasjon av skipskabler

Tørrdokken er i stand til å overholde strenge frister og kundekrav der pålitelig kabelidentifikasjon ikke lenger er en kilde til bekymring.