SkipNavLinkText
menu

Svært effektiv merking av utløpstidspunkt

Eksempelstudie

Airbus Helicopters har som formål å levere de mest effektive helikopterløsningene til kundene sine som tjenestegjør, beskytter, redder liv og frakter passasjerer i krevende miljøer.

Airbus Helicopters forbedret effektiviteten i bruk av tokomponents-fillersett ved å forbedre merking av utløpstidspunkt.

Utfordringer

Airbus Helicopters hadde problemer med ineffektiv merking av utløpstidspunkt for tokomponents-fillersett i Airplane Doors-avdelingen. Utløpstidspunktene ble lagt til manuelt på forhåndstrykte etiketter med et utvalg av design for å passe til det store utvalget fillere som ble brukt.

Ulike blandinger klargjøres samtidig, hver med ulikt utløpstidspunkt, og de manuelt utfylte etikettene var noen ganger unøyaktige slik at fillere stivnet og måtte blandes på nytt. Ekspertarbeidere måtte også se godt etter for å sjekke utløpstidspunktene, noe som også kunne føre til tidstap og tap av materialer.

Airbus ville ha en løsning som betydelig kunne øke effektiviteten for merking av utløpstidspunkt på tokomponents-fillersett med et enkelt, minimalt oppsett og kun én etikett.

Løsninger

Vi foreslo en spesialprogrammert enkeltstående BradyPrinter i7100 industriell etikettskriver. Skriverens industrielle berøringsskjerm som også fungerer med hansker, viser nå fillersettene Airbus Helicopters bruker. Arbeiderne trenger bare å trykke på det matchende ikonet for å få en etikett etter å ha bekreftet eller redigert tidspunktet for blanding. Alle utløpstidspunkter per blanding er forhåndsprogrammert i BradyPrinter i7100 og trykkes på Bradys B-424 papiretikett. Brady la også frem forslag til etikettutforming i henhold til spesifikasjoner fra Airbus Helicopters.

i7100 Printer

Resultater

Airbus Helicopters bruker nå flere effektive arbeidsstasjoner for merking som ikke engang trenger en datamaskin. Antallet ulike forhåndstrykte etiketter er erstattet med én etikettrull, og utløpstidspunkt legges ikke lenger til manuelt. Fagfolk kan nå arbeide raskere, med færre oppmerkingsfeil, og det er mye lettere å se hvilken fillerblanding som skal brukes.