SkipNavLinkText
menu

Standardisert identifisering av datasenter

Eksempelstudie

En stor bilprodusents datasenter bruker en standardisert identifiseringsløsning med etiketter av høy kvalitet som bidrar til å unngå nedetid og opprettholde et høyt servicenivå.

Utfordringer: Redusere risikoer ved serverdriftstiden

Det er høye forventninger til driftstid for datasentre, og viktige tjenester er avhengige av dem. For å fjerne risikoen for å koble fra feil kabel er det viktig å bruke standardiserte, tydelige og pålitelige etiketter til å identifisere stativ, servere og kabler.

Løsninger: Tydelige, pålitelige etiketter som forblir festet

Brady foreslo sine B-425-, B-427- og B-461-etiketter. De lages ved hjelp av industrielle underlag og lim, og de er utformet for å forbli festet til buede overflater som UTP og andre kabler som brukes på datasentre.

Brady Workstation-etikettdesignapper gjør også at teknikere kan designe og tilpasse de nye etikettene ved hjelp av bare noen få trinn på PC, smarttelefon eller nettbrett. Design kan enkelt skrives ut med Bradys håndholdte BMP61- etikettskriver mens du beveger deg mellom stativene, eller de kan skrives ut i større partier på stedet med en BradyPrinter i7100 industriell etikettskriver som tar opp liten plass..

Brady tilbød konsultasjon på stedet for å støtte standardisering av etiketter og kundens tilnærming til identifisering av datasenter.

BRADY BMP61 Portable Labelprinter

Resultater: Unngå feilkobling av kabler

De nye etikettene og identifiseringsløsningene forblir festet til kabler og komponenter for å bidra til å unngå feilkobling av kabler og for å støtte datasenterets driftstid og servicenivåer. Det er også svært praktisk og enkelt å standardisere design, utskrift og påføring av etiketter.