menu

Automatisk tilordning for sporing

Eksempelstudie

Sammendrag

    AB InBevs laboratorium i Leuven bruker et svært effektivt FIFO-tilordningssystem med i hovedsak automatiske etterbestillinger, slik at de ansatte kan fokusere på sine hovedansvarsområder.

Utfordringer

AB InBevs laboratorium i Leuven, Belgia, har behov for et brukervennlig og automatisk tilordningssystem som varsler laboratoriumets personale og kjøpere om lagerbeholdning og utløpsdatoer på kjemikalier. Systemet vil bli leveringshjørnesteinen i et høyytelses laboratorium med effektive lagerbeholdninger og et minimum av tilknyttede aktiviteter.

Laboratoriet har allerede en Brady BMP71-etikettskriver som kan skrive ut strekkoder på etiketter som er motstandsdyktige mot kjemikalier, noe som er et ideelt utgangspunkt for pålitelig sporing i et automatisk tilordningssystem.

Løsninger

Brady foreslo sin egen Safetrak-programvare og Honeywell Xenox-skanneren til komplementering av BMP71-etikettskriveren som allerede er i bruk.

Safetrak muliggjør en mengde tilpasninger, og i nært samarbeid med AB InBev, satt Brady opp leverandørinformasjon, bestillingsreferanser, utløpsdatoer, lagringssted og lenker til sikkerhetsdataark for materiale per produkt, i systemet.

Innkommende produkter merkes med strekkode og skannes, slik at tilordningssystemet kan koble produktene til utløpsdatoene i oppsettet. Når i bruk, blir produktene skannet en gang til for å holde oversikt over lagerbeholdningene. Når beholdningen er lav, informerer systemet automatisk aktører valgt av AB InBev. Det sendes også automatiske advarsler når spesifikke kjemikalier eller annet utstyr er i ferd med å utløpe. Ved behov, kan lagerbeholdningene som utløser den automatiske meldingen, justeres i Safetrak.

Resultater

AB InBevs laboratorium i Leuven bruker et svært effektivt FIFO-tilordningssystem med i hovedsak automatiske etterbestillinger.

«Vi mottok en tydelig og praktisk demo sammen med det nye tilordningssystemet vårt. Brady tilpasset raskt sin Safetrak-programvare for å imøtekomme våre behov.»
Ariane Van Obberghen, kvalitetsanalytiker, Anheuser-Bush InBev