SkipNavLinkText
menu

Rask identifisering av elektriske kabler
under konstruksjon av datasenter

Eksempelstudie

Brand/Besamandla er en profesjonell elektroteknikkleverandør som har levert omfattende tjenester innen industri-, handelsog infrastruktursektoren de siste 50 årene. Selskapet betjener en rekke bransjer, fra myndigheter til ledende kunder, gruveselskaper og utbyggere.

Utfordring: Rask og pålitelig kabelidentifisering i en rekke farger

Brand/Besamandla trengte en pålitelig identifiseringsløsning raskt for å kunne overholde tidsplanen til konstruksjon av et datasenter i Cape Town. Løsningen måtte være enkel å bruke og tilgjengelig i en rekke farger for å skille raskt mellom identifiserte strømkabler. I tillegg måtte Brand/Besamandla få godkjenning fra kunden før en identifiseringsløsning kunne tas i bruk.

Løsning: Enkelt utskriftbare og pålitelige kabeltags i flere farger

Brady foreslo B-7643 halogenfrie tags og B-7696 vinylhylseinnlegg. B-7696 ble tilbudt i grønn, gul, hvit og en tilpasset rosafarge. Brady la prøver på en oversiktstavle og leverte tekniske dataark for hver løsning for å få godkjenning fra Brand/Besamandlas kunde.

For ekstra identifiseringsfleksibilitet foreslo Brady BradyPrinter i3300 industriell etikettskriver og etikettskriveren BMP71, som begge kan skrive ut etikettmaterialet til B-7643 og B-7696.

BradyPrinter i3300 industriell etikettskriver kan skrive ut store partier av B-7643 og B-7696 raskt på konstruksjonsområdet. Systemet er problemfritt og enkelt å bruke. Etikettdata kan enkelt importeres for å muliggjøre rask utskrift av store partier, og en rekke tags, selvklebende etiketter og hylser kan skrives ut for å identifisere kabler. BradyPrinter i3300 skriver også ut inventaretiketter og sikkerhets- og anleggsskilt. Etikettmaterialer kan byttes ut og være klar til utskrift på 20 sekunder takket være automatisk kalibrering og automatisk etikettoppsett fra smartbrikker til etikettforbruksvarer.

i3300 printer
B-7643 halogen-free tags

BMP71-etikettskriverener Bradys ultimate bærbare skriver. Den skriver ut utstansede eller kontinuerlige etiketter, inkludert tilpassede og forhåndstrykte etiketter som er opptil 50,8 mm brede. Et komplett tastatur muliggjør rask tasting med begge hender, og en stor fullfargeskjerm gir en komplett etikettforhåndsvisning.

B-7643 halogenfrie tags er termoplastiske, polyeter- og polyuterankabelmerker som oppfyller kravene til halogenfrie materialer i henhold til IEC 61249221 (2003-11). Tags vil ikke produsere skadelig halogengass ved brann eller høy temperatur. B-7643 fås i hvit, rød, gul, oransje og svart.

B-7696-innlegg er vinylhylseinnlegg til flere bruksområder som kan brukes til en rekke identifiseringsformål. De oppfyller ytelseskravene til antennelighet i UL94V0.

Resultater: Ingen problemer med kabelidentifisering

Brand/Besamandla brukerikke tid på å bekymre seg for kabelidentifiseringsløsninger. Brady støtter dem med pålitelige tags, etiketter og skrivere, opplæring og teknisk støtte på stedet samt en stor portefølje og beholdning for å møte enhver identifiseringsløsning, hvor som helst i verden.