SkipNavLinkText
menu

Laboratorium

Bradys identifikasjonsløsninger sikrer prøvenes integritet ved å tilby identifikasjonsetiketter som holder seg intakte livet ut.

Få guiden Få en prøve

Gjør identifiseringen på laboratoriet lettere


Bradys identifikasjonsløsninger sikrer prøvenes integritet ved å tilby identifikasjonsetiketter som holder seg intakte livet ut. Uansett om du varmer opp eller kjøler ned prøvene, holder våre spesialutviklede labetiketter seg leselige og på plass. Brady er verdensledende innen løsninger for laboratorieidentifikasjon, og forstår hvor viktig det er å overholde gjeldende lover og retningslinjer. Teamet vårt med spesialiserte labkjemikere arbeider hardt for å utvikle og teste løsninger som lar deg overholde GLP (Good Lab Practice) og forskriftene om krav til kvalitet og sikkerhet ved håndtering av humane celler og vev. Vi hjelper deg å opprettholde produktiviteten og levere bedre enn forventet.

Autoklavmerker


Autoklavmerker er designet slik at de tåler selv de tøffeste autoklaveringsmiljøene. Du kan stole på at du får en sporbar prøve hver gang. Sterilisering under høyt trykk og høye temperaturer for å fjerne kontaminasjon og bakterier, svekker ikke Bradys identifikasjonsløsninger. Disse etikettene kan legges i flytende nitrogen uten å bli mindre leselige.

Autoclave-labels

Merking av flasker og sentrifuger


Brady har svaret på alle identifikasjonsutfordringene i laboratorier. Vi har etiketter for flasker, kolber, sentrifuger og eppendorf- og PCR-rør. Bradys tilbud av identifikasjonsprodukter omfatter også etiketter som tåler varmtvann, samt et bredt utvalg av generelle identifikasjonsløsninger.

Centrifuge-label

Symboler for farlige stoffer


Brady tilbyr godt synlige symboler for farlige stoffer – ideelt for merking av beholdere og emballasje som inneholder farlige stoffer. Alle symbolene for farlige stoffer er basert på GHS/CLP-forskriften, som ble introdusert i EU i januar 2009. Symbolene vises på hvit bakgrunn med en diamantformet, rød ramme.

Hazardous_signs_labels

Frysere med flytende nitrogen


Etiketter for flytende nitrogen og frosne flater garanterer høykvalitetstekst og strekkodebilder som er lette å lese etter oppbevaring under ekstremt kalde forhold. Nå trenger du ikke lenger gjette deg frem til hva som står på etiketten. Med Bradys slitesterke utvalg av materialer, som er designet for å tåle lagring i flytende nitrogen, er det mye lettere å spore prøvene. Disse etikettene er utrolig sterke og tåler den ekstreme varmen som oppstår ved autoklavering.

Cryo-label

Identifikasjon av objektglass


Bradys utvalg av etiketter for objektglass er designet for å gi klar og tydelig identifikasjon av prøver under prøveinnsamlinger, inspeksjoner og lagringsprosesser, uansett hvilke forhold de utsettes for. Disse etikettene er viktige for vellykket utføring av prøvesporingsprogrammer med xylen, alkohol og DMSO.

slide-labels

Identifikasjon av kapillærrør


Brady har etiketter for det nye kapillærrørsystemet, og Bradys varmeoverføringsskrivere og bånd gir deg 2 linjer med tekst som er godt synlig når det festes på den fargede vekten inne i strået. Etikettene er designet for å tåle langvarig oppbevaring i flytende nitrogen.

straw-label

Identifikasjon av vev-kassetter


Festesystemet BSP 31 er en unik løsning for histologilaber og laber for anatomisk patologi, og er designet slik at en klebeetikett festes mekanisk til en vev-kassett før vevet innstøpes. Etiketten er naglet fast for å sikre identifikasjon under innstøpingen eller langvarig oppbevaring. B-482-etikettene tåler prosessvæsker svært godt og er spesialdesignet for identifikasjon av vev-kassetter – perfekt for små til middels store laboratorier og som backup-system ved større fasiliteter.

tissue-cassette

Identifikasjon av reagensglass og prøveglass


Bradys utvalg av etiketter for reagensglass og prøveglass er utviklet for sporing av prøver over kort og lang tid. Vi har etiketter for ulike kapasiteter og prøveglass, inkludert konisk form, sentrifuge, glass, plast og reagensglass. Den lave etikettprofilen gir problemfri håndtering under innsamling og analyser av prøvene. Det klare vinduet gir ypperlig sikt og tilbakemelding om nivået til prøven. Bradys etiketter tåler xylen, alkohol, etanol og DMSO, og sikrer klar, leselig identifikasjon av prøvene.

tube-labels

Identifisering av brønnplater


Brønnplatemerker – Når du trenger total sporing av alle prøvesamlingene, har Brady løsningen for identifisering av brønnplater. Brønnplatemerkene våre garanterer krystallklar tekst og strekkodemerking for de fleste labmiljøer.

well-plate-label

Identifikasjons- og sikkerhetsløsninger i ditt
virtuelle laboratorium/helsevesen-miljø

Få eksempler på beste praksis-løsninger for flere virtuelle anvendelsesområder.

Ta en titt og se hvordan vi kan hjelpe deg