SkipNavLinkText
menu

RFID-lesere

Gjør det enkelt å se det usynlige.


HANDLE RFID-lesere FÅ GRATISVEILEDNINGEN

Gjør det enkelt å se det usynlige. Du trenger ikke lenger å ha ressursene dine innen synsvidde for å identifisere og lokalisere dem. Med våre RFID-lesere ser du alle RFID-merkede ressurser innen rekkevidde med stor nøyaktighet og hastighet.

Fastmonterte lesere


Brady FR22 fastmontert RFID-leser

Brady FR22 fastmontert RFID-leser er kjerneenheten i en ny tilnærming for fastmonterte RFID-systemer, med brede kommunikasjonsmuligheter og modulært design. FR22 er en sentral byggesten for diverse sporingsløsninger og intelligent produksjon.

KJØP NÅ

Brady BFA

Brady BFA er en avansert overhengende antenne med 28 programvarestyrte stråler og en integrert bevegelses- og retningsdeteksjonssensor. Alle strålene kan aktiveres for å gi suveren RFID-avlesningsdekning og nøyaktighet, og det er mulig å aktivere bare bestemte stråler for å definere et begrenset deteksjonsområde.

KJØP NÅ

Brady GA30

Brady GA30 er en antenne til generell bruk med svært høy forsterkning, ideell for røffe forhold hvor det trengs IP-klassifisering. Denne antennen kan monteres rett på alle overflater, selv metall, uten at det går på bekostning av UHF RFID-leseytelsen.

KJØP NÅ

Håndholdte lesere


Brady RFID HH83 og HH83 RFID ACD

Den vanlige HH83-enheten kan brukes til å skanne strekkoder, NFC- og HF RFID-etiketter, mens HH83 RFID ACD brukes til å skanne strekkoder, NFC-, HF- og UHF RFID-etiketter.

Brady RFID HH85 RFID ACD

Brady HH85 RFID ACD er den robuste fetteren til Brady HH83 RFID ACD. De har de samme spesifikasjonene som HH83 for minne og CPU, og de leveres med gummidempere og pistolhåndtak, noe som gjør disse lesere svært solide og fallsikre.


Leser-apper eller programvare spesialutviklet for kunden


Se RFID-data akkurat slik du trenger dem, med leser-apper eller programvare spesialutviklet for kunden. Utnytt det fulle RFID-potensialet med data som er enkle å samle inn, som passer perfekt til virksomheten din, og som utgjør inngangsbilletten til neste effektivitetsnivå.


KONTAKT OSS FOR Å FÅ MER INFORMASJON

Hvilke fordeler opplevde andre bedrifter?

Se våre eksempelstudier!

Bli kjent med vår komplette RFID-løsning!