SkipNavLinkText
menu

Brady Corporation

En global leder innen sikkerhets-, identifiserings- og
overholdelsesløsninger

Om Brady


Brady Corporation er en internasjonal produsent og markedsfører av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder.

Bradys daglige forretningsbeslutninger drives av vår forpliktelse til ytelse. Vi designer våre produkter og løsninger for at de skal ha en ytelse andre ganske enkelt ikke har. Våre medarbeidere har en ytelse som regelmessig overgår forventningene. Og som selskap arbeider vi fokusert og disiplinert for å oppnå solid, langsiktig ytelse for våre kunder og aksjonærer. Kort sagt er Bradys kjernefilosofi og merkevaren vår forankret i begrepet «ytelse».

Brady-fordelen


Når det gjelder identifisering, sikkerhet og etterlevelse, er det en klar fordel å jobbe med Brady. Vi setter kundene først i alt vi gjør.

Målet vårt er å gi deg en uovertruffen kundeopplevelse. Vi fokuserer på ytelse og uovertrufne egenskaper, i både våre produkter, tjenester og mennesker.

Våre produkter og løsninger evner på måter som andre ikke kan konkurrere med.

Våre ansatte presterer på en måte som overgår dine forventninger, og vårt fokus og vår disiplin er rettet mot solid og langsiktig ytelse for våre kunder.

Kort sagt er Brady det selskapet du stoler på når det er ytelsen som betyr mest.

Innovasjon


IdentifyProtect

Identifiser og beskytt

Når ytelse betyr mest, beskytter og identifiserer Brady mennesker, produkter og steder med pålitelige løsninger for kritiske bruksområder i vanskelige miljøer.

Løsningene våre hjelper kunder med å øke sikkerhet, produktivitet og ytelse og inkluderer identifiseringsetiketter for høy ytelse, identifiseringsprodukter for sikkerhet og anlegg, skrivere, programvare, avlåsing/merking og spillkontrollprodukter.

PerformanceMatters

Når ytelse betyr mest

Alt begynte i 1914, da Will Brady grunnla W.H. Brady Company, som solgte bildekalendere og forseggjorte fargeplakater for iskrembarer og kjøpesentre.

Selskapet hadde en banebrytende tenkemåte som førte til at det kunne introdusere ekstremt temperaturbestandige identifikasjonsetiketter av høy kvalitet for ledningsnett på fly på 1940-tallet, på en tid da prestasjon var viktigst.

Excel

Best i alt vi gjør

Brady er den foretrukne identifikasjonspartneren i mange bransjer fordi et fokus på kvalitet gjorde at selskapet i 1940 introduserte pålitelige etiketter som kunne identifisere flyledninger og -kabler selv når de ble utsatt for ekstrem varme.

Siden da har Brady kunnet tilby en pålitelig identifiseringsløsning når ytelse har vært viktigst.

I dag, hundre år senere, er Brady fortsatt ledende i å løse utfordringer med identifisering og beskyttelse i de mest krevende bransjene i verden.

Vi gjør ting andre ikke gjør, på måter de ikke kan.
Dette er Brady-måten.

- Bill Brady

Produksjon


Ytelse levert ved hjep av vitenskap og utvikling

 • Designet for vanskelige miljøner til kritiske bruksområder
 • Egne utviklingsteam fokuserer på skriver- og programvareutvikling
 • $40millioner i årlige FoU-investeringer
 • Mer enn 375 bevilgede patenter

Utviklede produkter

 • Sporing: holdbarheten til tape, blekk og data gjennom produktets levetid
 • Partner: vær med å oppfylle spesifikasjoner gjennom lager - og tilpassede produkter
 • Omhyggelig testing: ytelse er viktigst, og Bradys materialer er omhyggelig utviklet og tested
 • Overleve omgivelser: temperaturer, kjemikalier, fuktnedbrytning, trykk, statisk, lys, flammerestistent, aldring
 • Bredt utvalg: hundrevis av materialer på ulike underlag - polyester, polyimid, polyetylen, vinyl, stoff, aluminium

Visste du?

 • 88% av Fortune 500-selskap bruker Brady-produkter til å tydeliggjøre og kommunisere ogragisasjonen sin.
 • Brady merket rør for Manhattenprosjektet og Alaska-rørledningen og hjalp til med opprydding av Costa Concordia-katastrofen.
 • 70% av trafikkfly i verden identifiseres med Brady-produkter
 • Navneskilt og komponentmerker som brukes i Gemini-romfergen og Spacex Falcon 9 i dag.

Bradys globale tilstedeværelse


Brady Corporation utvikler og produserer løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Vårt brede produktsortiment gir en komplett løsning for alle dine identifikasjonsbehov, hvor som helst i verden.

WorldwidePresence

Kultur og verdier


En ytelseskultur:

Hos Brady driver en forpliktelse til eksepsjonell ytelse forretningsbeslutningene våre hver dag. Vi designer produktene våre for å yte på måter som andre ganske enkelt ikke kan. Våre ansatte yter på måter som jevnlig overgår forventningene. Og fokuset vårt og disiplinen som selskap, har ført til solid, langsiktig ytelse for aksjonærene våre. Kort sagt er Brady det rette valget når det er ytelsen som betyr mest.

Produktene våre yter:

Brady-produkter er ikke vanlige etiketter, skilt og utstansede deler. Brady-produkter yter uansett – i ekstreme produksjonstemperaturer, i kjemisk stråling og utsatt for vær og vind, noen også under strømbrudd – og gir kritisk informasjon som beskytter lokaler, produkter og personer, når og hvor det måtte være nødvendig. Og vi setter standarden for presisjon, kvalitet, holdbarhet og pålitelighet. Så Brady er det rette valget når det er produktytelsen som betyr mest.

Menneskene våre yter:

Hos Brady er menneskene ganske enkelt de beste. De er eksperter på det de gjør, og de jobber utrettelig for å gjøre det bedre enn alle andre. De setter alltid kunden i fokus, og de går aldri på kompromiss når det gjelder ærlighet og integritet. Brady-ansatte hever hele tiden ytelseslista både for dem selv og for andre. Resultatet? Den beste kundeservicen, utmerket kvalitet og virkelig verdi. Så Brady er det rette valget hvis ytelsen til menneskene du jobber med betyr mest.

Selskapet vårt yter:

Bradys visjon er å være markedsleder i alle bedriftstypene våre for å oppnå bærekraftig vekst og lønnsomhet på toppnivå. Hvordan? Gjennom disiplin og fokus på vekststrategiene våre: global ekspansjon, strategiske oppkjøp, innovative egne produkter og markedsutvikling. Teamet vårt er forpliktet til å skape verdi for kundene våre, de ansatte og aksjonærene våre. Så Brady er det rette valget når det er selskapsytelsen som betyr mest.

Ledelsesmodellen vår:

Vi ble en leder på markedet ved å dyrke en bedre type ledelse på arbeidsplassen vår. Ledelsesmodellen vår ber alle ansatte om å:

 • Praktisere verdiene: lagarbeid, vekst og ærlighet.
 • Fokusere på kunden.
 • Forvente høy ytelse av oss selv og andre.
 • Være modige og besluttsomme.
 • Holde oss selv og andre ansvarlige.
 • Hele tiden lære mer og veilede andre.
 • Inspirere hverandre.

For mer bedriftsinformasjon, besøk bedrifssiden.