SkipNavLinkText
menu

Områdemerking

Forbedre sikkerhet og effektivitet med høyytelsesmaterialer

Kontakt oss

For å skape et helt trygt arbeidsmiljø kreves det flere elementer: Tydelig skilting og områdemerking er avgjørende, men ikke tilstrekkelig. Brady tilbyr et komplett utvalg av nødvendige tilleggsmetoder for merking.

Brady tilbyr en komplett gulvmerkingsserie for å øke effektiviteten for kjøretøy og sikkerheten for fotgjengere

Sikrere fotgjengere, effektive kjøretøy

Tydelig markerte gulv er en praktisk løsning for å holde gang- og kjøretøy trafikk atskilt i lager eller logistisk områder. Akkurat som på offentlige veier, bidrar de til å øke sikkerheten og effektiviteten for alle brukere. Medarbeidere til fots kan øyeblikkelig se hvor de kan gå trygt, mens kjøretøyets effektivitet kan økes innenfor deres dedikerte trafikksoner.

Økt etterlevelse

Gulvmarkering sørger for overholdelse av EUs direktiv 92/58 / EØF, som nevner at arbeidsgivere skal sørge for tilstrekkelig HMS skilting der det er behov. Direktivets vedlegg V, om minstekravene for skilt som brukes for hindringer og farlige steder, og for merking av trafikkveier, inkluderer videre at trafikkveier for kjøretøy må identifiseres tydelig med kontinuerlige striper i en tydelig synlig farge som er nødvendig for beskyttelsen av arbeidere.

Trekk enkelt opp rette linjer med gulvtape

Med påføringsmaskinen for ToughStripe-gulvtaper kan du enkelt trekke opp rette linjer og få økt sikkerhet og effektivitet på anlegget. Med kun ett verktøy kan du lage kjørefelt for gaffeltrucker og jekketraller, samt trygge gangfelt for kolleger på anlegget. Påføringsmaskinen for ToughStripe gulvtape fungerer med Bradys komplette «god, bedre, best»-tilbud på gulvmerkingstape.

  • påfører tynne og midlertidig opp til tykke, kraftige gulvtaper
  • ergonomisk og lett for praktisk og enkel bruk
  • vikler brukt gulvtapebelegg på en ekstra rull
  • enkel å oppbevare på små plasser

Gulvmerking for alle trafikknivåer

Løsning Nøkkelegenskaper
Økonomi Gang markeringstape
B-726 Vinyl
Denne tape med lavere vedheft og holdbarhet anbefales til kortsiktige applikasjoner og er tilgjengelige i forskjellige farger 58200
God GuideStripe
B-3 Vinyl
Dette slitesterke, fleksible gulvbåndet er designet for midlertidig innendørs applikasjoner med vanlig fottrafikk slik at du ikke trenger å gjøre det gjenkjennes ofte.
Bedre ToughStripe
B-514 Polyester
Denne slitesterke, fleksible gulvtap er utviklet for midlertidige innendørs applikasjoner med vanlig gangtrafikk, slik at du ikke trenger å merk om hele tiden 104319
Beste ToughStripe Max
B-543 Vinyl
Med overlegen vedheft og holdbarhet er denne gulvtape designet for det vanskeligste applikasjoner for tung trafikkerte områder innenfor industrien 149637
Annen Paintstripe
B-518/B-519
Mal sjablong for lengre og mer permanent merking 148807

Finn produkter for områdemerking etter kategori

Antisklitape

Gulvmerkingstape

PaintStripe

Optimale støtdempere

Skilt og stolper