SkipNavLinkText
menu

Elektrisk utstyr

Bradys tydelige, metodiske, slitesterke og svært
praktiske identifikasjonsløsninger reduserer nedetiden med 80 %

Få guiden

Tydelig og langvarig identifisering for hastighet og fleksibilitet


Tydelig, metodisk og langvarig identifisering av ledninger og komponenter er helt grunnleggende i elektrisk industri. Hastighet og fleksibilitet er viktig for å drive lønnsomt i denne raske og krevende bransjen. På det konkurransestyrte markedet kan presset på tid og penger være sterkt. Installatørene er alltid på farten og har dårlig tid.

Derfor tilbyr Brady fagfolkene innen elektrisk industri et komplett utvalg av svært praktiske merkeløsninger. Bradys etiketter er designet slik at de sitter på plass i årevis uten å miste lesbarheten. Alle Bradys etiketter kan skrives ut med brukervennlige, bærbare etikettskrivere, som kan betjenes med én hånd slik at du får maksimal fleksibilitet i felten.

Brady tilbyr også en rekke skrivebordsskrivere som egner seg for utskrift av mange etiketter. Brady gjør sitt ytterste for å tilby komplette løsninger for hele den elektriske industrien, og har det største tilbudet av identifikasjonsprodukter på verdensbasis. Undersøkelser i bransjen viser at Bradys systemer kan redusere nedetidskostnader med opptil 80 %, finne feil 75 % raskere og gjøre installasjoner 20 % raskere.

De mest brukte markørene for ledninger og kabler – med god grunn


Brady tilbyr et bredt utvalg av merkeløsninger for ledninger og kabler. Bradys selvlaminerende etiketter er den mest populære identifikasjonsløsningen for ledninger innen ICT og telekom, og brukes særlig med kobberkabler og de typiske CAT6- eller CAT7-løsningene. Brady har spesifikke etiketter som ikke skader fiberoptiske kabler når de fjernes. Og ikke nok med det. Bradys etiketter for fiberoptiske kabler er bare såvidt i kontakt med fiberoptikken og kompromitterer aldri kabelens dataoverføring.

Det vann- og UV-bestandige overlaminatet til de selvlaminerende etikettene beskytter skriften, slik at etikettene både kan brukes utendørs og under bakken. Kabelstrømpene våre kan flyttes når de påføres. Når de varmes opp, er de også isolerende. Bradys utvalg av markører spenner over mange alternativer, inkludert overlaminater og evnen til å tåle krevende miljøer i mange år. DuraSleeve er den foretrukne løsningen blant panelbyggere fordi kablene kan identifiseres enten før eller etter tilkobling.

 • wraparound-etiketter
 • lednings- og kabelstrømpe
 • lednings- og kabelmerker
 • DuraSleeve-innsatser og -holdere
 • etikettskrivere og programvare
wirecablelabelling

Tøffere etiketter for tøffe miljøer


Når miljøene er tøffe, blir Brady-etikettene enda tøffere. Brady tilbyr slitesterke materialer, spesialisert for en rekke tøffe forhold, inkludert alle typer aggressive løsemidler. Når Bradys bestandige etiketter skrives ut med dedikerte bånd, holder de seg lesbare og på plass i årevis. Flere størrelser er tilgjengelige.

Velg det slitesterke materialet du trenger, og skriv etiketten ut med et dedikert fargebånd for å sikre at etiketten og utskriften tåler alle typer løsemidler.

Resistant-labels

Passer perfekt for alle paneler


Fagfolk innen panelbygging må merke av mange terminaler. Ulike panelprodusenter krever ulike former etiketter og markører. Stadig flere panelprodusenter definerer et lite område på panelene hvor etiketten kan påføres. Uansett hvilken panelprodusent du velger, kan du stole på at Brady har en skreddersydd løsning for praktisk identifisering av nettopp ditt panel eller terminalblokk. Bradys etiketter er designet for å holde seg på plass og overleve alle typer løsemidler og rengjøringsløsninger. Brady tilbyr også et komplett utvalg av klips som kan benyttes for alle terminalblokkprodusenter.

Vi har også en sammenhengende materialstripe for å dekke over terminalblokken. I mange tilfeller brukes de originale klipsene fra produsenten for å plassere etikettene.

Terminal-Block-Marking

Standarder, krav og spesifikasjoner


Brady gjør alltid sitt ytterste for å følge de siste, mest avanserte industristandardene. Kontakt oss om du ønsker en komplett liste over standarder, eller har spesifikke krav. Vi legger mer enn gjerne kravene dine inn i vår omfattende labtestplan.

 • RoHS-kompatibel – begrensing av bruk av farlige stoffer
 • bly, kvikksølv, krom, kadmium, bromerte flammehemmende midler
 • UL-anerkjent
 • UL696 (Underwriters Laboratories): merking og etikettering er godkjent i forhold til denne amerikanske testmetoden
 • CSA-godkjent (Canadian Standard Association): merking og etikettering er godkjent i forhold til denne canadiske testmetoden
 • DIN VDE 0472 krav i del 815: metode for å bestemme halogen-innhold