SkipNavLinkText
menu

Sorbenter

Hold anlegget trygt og tørk opp søl raskt

Kontakt oss

Ukontrollert søl kan ha en ødeleggende effekt på miljøet, på mennesker og bedrifter i nærheten av sølet, samt på en bedrifts fremtid. Det er god administrasjonspraksis, og i mange land påbudt, å være forberedt på søl. Den beste typen forberedelse omfatter profesjonelle verktøy som kan forhindre store kostnader i form av bøter, skader og opprydding etter forurensing.

Verktøy for spillkontroll

Brady tilbyr flere verktøy for spillkontroll til landbasert søl som kan settes i drift både proaktivt og reaktivt for å absorbere og/eller hindre søl fra å spre seg.

Proaktivt begrensning av søl

Utstyr og maskineri som kan forårsake søl, eller oppbevarte tromler og IBC-er, kan utstyres med verktøy for på forhånd begrense søl og dermed hindre forurensing og ulykker på arbeidsplassen.

RigidLockQuickberm
SpillControlhighvismat
SpillControlTote

  • Gulv og paller: Med en kapasitet på 80 liter er våre 2-trommel, gaffeltruck-vennlige fatpaller en kostnadseffektiv måte å begrense potensielt skadelig søl i trommeloppbevaring- og tappingsområder. Hvert modulgulv har innebygde hekter som enkelt og trygt kobler flere gulv for å skape en tilpasset trommelplattform.
  • Berms: For å proaktivt begrense søl fra tromler og IBC-er tilbyr vi gjenbrukbare, lette, men slitesterke Rigid Lock Quickberm som er veldig praktisk å bruke og sette opp. Sidene kan brettes inn for å gjøre det lettere å kjøre med gaffeltruck, og kan enkelt slås ut igjen for å begrense søl.
  • Matter: Spillkontrollmatter og tepper holder ganger og gangbroer sklisikre ved å absorbere og begrense olje, væsker og annet søl. De er designet for å tåle tøff bruk og er ideelle for områder med mye trafikk og arbeidsstasjoner. Sammenlignet med en inngangsmatte, gir absorberende matter og tepper bedre feste, reduserer glatthet og hindrer væsker fra å bli tatt med fra et område til et annet.
  • SOC-er: Absorberende SOC-er er pålitelige, fleksible rør som inneholder og absorberer væsker. SOC-er former seg rundt hjørner og etter ujevne overflater og suger til seg søl og stopper væsker fra å spre seg til andre områder.
  • Puter: Absorberende puter er ideelle til bruk under maskiner som er kjente for å dryppe eller lekke. Putene er enkle å hente, og kan suge opp olje og vannbaserte væsker i områder som er vanskelige å nå, som kummer, avløpsrister og utendørsbasseng.

Reaktiv begrensning av søl

Når det ikke holder med proaktiv begrensning av søl, eller det ikke er i bruk, finnes det tilgjengelige verktøy for spillkontroll som hindrer søl fra å spre seg og som også fjerner det.

PadsBioHazard
SpillControlroll
SpillFixGranular


  • Puter: Ferdig tilskårede puter er kostnadseffektive og praktiske for å tørke opp og fange opp søl. Det er flere tilgjengelige versjoner som har minimalt av lo, og man kan velge mellom tre kategorier: slitesterke, medium og lette, avhengig av mengden søl som skal fjernes.
  • Ruller: Puter er også tilgjengelige som en sammenhengende rull som raskt dekker større områder og absorberer søl, lekkasjer og drypp som allerede har spredd seg.
  • SOC-er: SOC-ene er hovedsakelig brukt som proaktive verktøy og er fleksible nok til å raskt lage en liten demning for å begrense spredningen av søl som allerede har oppstått.
  • Granulat: De små, løse partiklene fra et absorberende granulat gjør det ideelt til bruk der puter eller ruller ikke gir riktig dekke. I disse tilfellene kan et absorberende granulat trekke til seg væsker fra sprekker i flere forskjellige typer overflater.

Finn absorbsjonsmidler og spillkontrollprodukter etter kategori