SkipNavLinkText
menu

Identifisering i laboratorier

Trykte laboratorieetiketter, laget spesielt for å identifisere prøver,
bidrar til å unngå prøvetap og mye frustrasjon

Unngå prøvetap ved å identifisere alle prøvene i laboratoriet med profesjonelle laboratorieetiketter fra Brady. De er presise, pålitelige og effektive, akkurat som deg. I tillegg kan Brady-etiketter enkelt designes og skrives ut i laboratoriet, de forblir festet på alle prøvene og forblir lesbare gjennom hele behandlingen og under lagring.

Pålitelige etiketter til alle prøver


  

En rekke spesiallagde etiketter er tilgjengelig, for å passe til alle typer prøver i alle laboratoriebruksområder. Har du behov for å identifisere prøverør og lagre dem ved -196 °C? Det er ikke et problem for etikettene våre. Trenger du å identifisere objektglass under behandlingen? Null stress. Etiketter som forblir festet på rør, koniske rør, flasker og annet glass? Letingen er over. Brady-etiketter er presise, pålitelige og effektive. Akkurat som du.

Tilgjengelig når du trenger det

Prøveetiketter som skrives ut med en bærbar eller stasjonær skriver fra Brady, vil ikke bli gnidd utover når de utsettes for typiske laboratoriekjemikalier. Takket være klare utskrifter av høy kvalitet mister du ikke lenger tid på å tyde uleselig håndskrift. For hver prøvebeholder kan du ha en leselig og presis etikett som forblir festet under behandling, tilgjengelig nesten umiddelbart når du designer dem med Brady Workstation-appene og skriver dem ut med en kompakt Brady-skriver i laboratoriet.

Sorter prøver etter farge

BradyJet J2000-fargeetikettskriveren kan skrive ut i alle farger på pålitelige laboratorieprøveetiketter. Ved å bruke en fargekode kan laboratoriespesialistene gjenkjenne prøvekategorier med bare et øyekast. Med over 16 millioner fargevariasjoner kan brukere endre farge hver dag, eller bruke en annen farge etter type bruksområde, lagring eller viktighetsnivå, avhengig av laboratoriets behov. I tillegg til farge tilbyr BradyJet J2000 også utskrift med bildekvalitet på 4800 dpi for å skrive ut godt lesbare data eller strekkoder som en brukbar skanner ikke kan lese av feil.

Labcolourtubes

Raskt oppsett

Brady-spesialister kan hjelpe deg med å velge de mest effektive etikettene, appene, skriverne og skannerne til ditt behov. Du kan stole på at vi implementerer løsningen i laboratoriene dine, til og med ved å automatisere prøveidentifisering som kan kobles til LIMS og integreres i eksisterende nettverk. Teknisk støtte og ettersalgsstøtte er tilgjengelig for å holde prøveidentifiseringsløsningene oppdaterte og sikre at de fungerer med maksimal effektivitet.

Videoer


Ekspertveiledning om dine laboratorieidentifiseringsbehov

LabPocketBookEN

Teknisk hjelpebok for lab-ID

Oppdag våre holdbare prøveidentifiseringsetiketter og systemene du kan bruke for å skrive dem ut i veiledningen vår for prøveidentifisering.

Last ned nå
5AutomatedSteps

Fem trinn for automatisk prøveidentifisering

Vi har oppsummert hvordan du setter opp et automatisk prøveidentifiseringssystem med fem enkle trinn.

Last ned nå

Teknisk artikkel om prøvesikkerhet

Gjeldende trender i vitenskap og medisin som lover å endre måten laben din fungerer på!

Last ned nå

Komplette løsninger for dine laboratorieidentifiseringsbehov

Hvorfor bruke trykte laboratorieetiketter?

Trykte laboratorieetiketter, laget spesielt for å identifisere prøver, bidrar til å unngå prøvetap og mye frustrasjon.

Kontakt oss

Kostnad av prøvetap

Tap betyr forskjellige ting i forskjellige typer laboratorier, fra en liten ulempe til stor ødeleggelse.

Kontakt oss

Laboratorieetiketter

Brady's laboratory identification products are designed to serve biotechnology, agricultural, environmental and forensic laboratories.

Finn ut mer

Merk hetteglassrør på bare noen sekunder

Når hetteglassrørapplikatoren er koblet til BradyPrinter i7100, kan den skrive ut og påføre etiketter på hetteglassrør på bare noen sekunder, noe som gjør at forskere kan bruke mer tid på hovedansvarsområdene sine.

Finn ut mer

Utforsk fordelene med flere løsninger for laboratorieidentifisering

Multipurpose identification label to track laboratory samples

Learn more