SkipNavLinkText
menu

Automotive Industry

Brady tilbyr globalt tilgjengelige, helautomatiske identifikasjonsløsninger
som bidrar til større produksjonsgjennomstrømning og økt kvalitet

Få guiden

Sporbare komponenter øker produktiviteten


Sporing og identifisering av flere millioner komponenter som produseres, transporteres og monteres i nye biler hver dag verden over, er virkelig en utfordring. Brady tilbyr globalt tilgjengelige og helautomatiske identifikasjonsløsninger som bidrar til større produksjonsgjennomstrømning og økt kvalitet. Bradys etiketter tåler varme, bremsevæske, olje og aggressive løsemidler, og forblir leselige under tøffe forhold slik at de strenge sporbarhetskravene overholdes. Vi har egne laboratorier som sørger for at alle materialene som brukes i identifikasjonsløsningene, testes i samsvar med spesifikasjonene dine. Produksjonen vår er dessuten ISO/TS16949:2002-sertifisert slik at du får riktig kvalitetsprodukt hver gang.

100 % sporbarhet og automatisk identifikasjon


Automatisk påføring av identifikasjon er ikke bare raskt og effektivt, men reduserer menneskelig svikt (poka-yoke) og kompletterer de automatiske inspeksjonssystemene dine. Bradys automatiske identifikasjonsløsninger sikrer 100 % sporbarhet og konsekvent kvalitet.

Produktoversikt

ALF-Feeder 

ALF-mater

Rask, effektiv og brukervennlig. ALF-etikettmateren leverer automatiske etiketter til rimelig pris. Etikettene behandles rett og slett som en vanlig komponent, og påføres med nøyaktigheten til plukkroboten din. Den kompakte, slitesterke designen gjør ting fleksibelt og enkelt slik at automatisk sporbarhet blir mulig for alle.

Kontakt oss for mer informasjon

A8500_80x80

BradyPrinter A8500 etikettskriver og påføringsmaskin

BradyPrinter A8500 etikettskriver og påføringsmaskin automatiserer utskriving av kretskortmerking og gir komplett sporbarhet. Den skriver ut og påfører små etiketter fra vårt sortiment av polyimidetiketter med automatisk påføring som tåler hele PCB-produksjonsprosessen.

THT Printer

Varmeoverføringsskrivere

Brady tilbyr et bredt utvalg av skrivere for små og store utskriftsjobber. Skriverne våre håndterer en rekke medier og har oppløsning fra 200 til 600 dpi. Bradys eksperter innen identifikasjonsløsninger hjelper deg å finne og bruke varmeoverføringsskriveren som dekker behovene dine.

Brady Scanner

Datafangst

Avhengig av bruksområdet kan du trenge håndholdt, fast eller nettverkstilkoblet, trådløst registreringsutstyr – Bradys eksperter kan finne ut hva nettopp du har behov for og anbefale den beste datafangst-løsningen for produksjonsmiljøet ditt. Bradys eksperter kan også samarbeide med deg for å definere riktig konfigurasjon for bruksområdet ditt.

Automasjonsprogram

Bradys automatiske identifikasjonsløsninger kan betjenes med ERP-systemet ditt. Integrert, helautomatisk identifikasjon gir rask sporbarhet for komponentene. Brady tilbyr også programpakkene slik at du kan betjene din automatiske identifikasjonsløsning.

Identifiser kabler overalt


Våre tallrike identifikasjonsløsninger for ledninger og kabler inkluderer materialer som er utviklet for å tåle diesel, andre aggressive væsker, ekstreme temperaturer og slitasje. Bradys løsninger er i stand til å identifisere bilens ledningsnett i alle miljøer, også i motorrommet.

  • flaggetiketter
  • wraparound-etiketter
  • lednings- og kabelstrømper
  • lednings- og kabelmerker
Cable-and-Wire

Foretrukne løsninger verden over


De flattliggende PCB-etikettene våre er utviklet for PCB-samlebånd i bilindustrien, som krever høyt automasjonsnivå og repeterbarhet. Bradys kvalitetsetiketter er den foretrukne PCB-identifikasjonsløsningen verden over.

For komponentgruppene som er ferdig montert, har Brady et bredt utvalg av materialer som tåler både drivstoff, bremsevæske og slitasje svært godt. Bradys etiketter er perfekte for å identifisere ferdigmonterte komponentgrupper under panseret.

PCB-labels

Sporbarhet øker produktiviteten


Livslang komponentmerking gir bedre prosesseffektivitet og kvalitetskontroll fordi det blir mulig å spore hvor kvalitetsproblemet oppsto. Bradys identifikasjonsløsninger for komponenter spenner fra spesialist-merking av airbager til rattstammer, og kan designes slik at de overholder ELV-direktivet om kasserte kjøretøy.

  • generell merking
  • svært slitesterk merking (Mondo-Bondo-lim, Dot 4-bestandig)
Traceability

Standarder, krav og spesifikasjoner


Brady engasjerer seg for å levere identifikasjonsløsninger opp til og over alle industristandarder, som ISO/TS16949:2002,for å sikre kvalitet som alltid er i overensstemmelse med kravene. Brady gjør alltid sitt ytterste for å følge de siste, mest avanserte industristandardene. Ta gjerne kontakt om du har behov for en spesifikk standard eller testprosedyre. Vi legger mer enn gjerne kravene dine inn i vår omfattende labtestplan.

  • Bradys identifikasjonsløsninger for bilindustrien samsvarer med ISO/TS16949:2002.
  • Brady samarbeider tett med produsentene for å utvikle identifikasjonsløsninger som samsvarer med alle standarder og spesifikasjoner innen bilindustrien. Løsningene våre dokumenteres i IMDS-databasen ved behov.
  • Bradys egne testlaboratorier hjelper produsentene å overholde ELV-direktivet 2000/53/EF om kasserte kjøretøy.
  • Bradys produksjonslinjer er fullstendig i samsvar med ISO 9001.