SkipNavLinkText
menu

Merkingsautomasjon og integrering
av etikettutskrift

Automatiser merkingen


Automatisert merking kan gi signifikant raskere identifisering av produkter, komponenter, kabler og til og med laboratorieprøver. Det gjør at du kan oppfylle krav til sporbarhet uten av det går ut over lønnsomheten.

Vi leverer en fullstendig, automatisert merkingsløsning med etiketter av industrikvalitet, automatisert programvare for etikettutskrift og automatiserte systemer for utskrift og påføring.

Slitesterke etiketter velges eller designes for god festeevne og leselighet i det aktuelle arbeidsmiljøet. De skrives ut automatisk med utskriftsprogramvare for smartetiketter og systemer for utskrift og påføring som kan integreres helt i det aktuelle miljøet og drives av de eksisterende dataene.


Reduce Waste 

Reduser avfall

Increase Production 

Øk produksjonen

Save Resources 

Spar ressurser

Save time 

Spar tid

Increase print jobs 

Øk antallet utskriftsjobber

Save costs 

Reduser kostnader


 

Automatisert etikettutskrift


Integrated labelling

There is only one thing more efficient at labelling than our best industrial label printers, and that is a seamless printer integration in a complete identification solution.

Automatisert merking av kretskort og komponenter


/sitecore/media library/brady/emea/Products/Labels/SMTinfographic

Vår komplette, pålitelige merkeløsning for trykte kretskort kan automatisere sporbarheten og generere smarte produksjonsdata om SMD-produksjonslinjene dine.

Helautomatisk merkingsløsning

Automatisk kabelmerking


Automatisert kabelidentifisering

Kabelhylser og omslagsetiketter kan påføres opptil 10 sekunder raskere med Bradys automatiserte kabelidentifiseringsløsninger.

Automatisert kabelidentifisering

Automatisk merking av flasker og rør


Applikasjonstilfellene