SkipNavLinkText
menu

Merk hetteglassrør på bare noen sekunder

Øk laboratoriets produksjonsutbytte med automatisert prøveidentifisering

Få en skriverdemonstrasjon

Automatiser identifisering av hetteglassrør for å øke laboratoriets produksjonsutbytte. Når hetteglassrørapplikatoren er koblet til BradyPrinter i7100, kan den skrive ut og påføre etiketter på hetteglassrør på bare noen sekunder, noe som gjør at forskere kan bruke mer tid på hovedansvarsområdene sine.

  • Øk laboratoriets produksjonsutbytte: skriv ut og påfør etiketter på bare noen sekunder på rør med og uten kork, med en diameter på mellom 10 og 17 mm og en lengde på mellom 38 og 105 mm. Merkede rør kan fjernes manuelt eller automatisk settes i et brett. Start utskriften via en fotpedal, sensor eller programmerbar kontroller.
  • Pålitelige prøveetiketter: våre spesialiserte laboratorieetiketter vil forbli festet gjennom hele prøvebehandlingen og under oppbevaring. Etiketter som skrives ut med Bradys utviklede blekktyper, vil ikke bli gnidd utover når de utsettes for typiske laboratoriekjemikaler.
  • Design etiketter enkelt: design prøvebeholderetikettmaler enkelt med Brady Workstation Lab Suite-appene. Importer data fra Excel, lag strekkoder og legg til leselig skrift på bare noen få klikk.

Få detaljert produktinformasjon

Brady støtte

Kundestøtte

Trenger du hjelp til å finne den beste etikettskriveren eller skrivermodellen for dine behov?

Kontakt oss

Teknisk støtte

Kontakt våre eksperter hvis du støter på et teknisk problem.

Kontakt oss