SkipNavLinkText
menu

Gi alle ressurser en unik digital identitet

En komplett RFID-løsning


FÅ GRATIS RFID-VEILEDNING

Med RFID-etiketter kan man tildele ressurser en unik digital identitet som gjør det mulig å identifisere og lokalisere samtlige ressurser samtidig, fra avstand, i sanntid og uten behov for siktlinje. Med vår komplette RFID-løsning kan man oppnå en betydelig økt effektivitet, uansett industri.

Dine behov. Din løsning.


Vi kan skreddersy vår RFID-løsning og bistå i utnyttelsen av det fulle potensialet på enhver arbeidsplass, slik at det fungerer godt for deg i ditt arbeidsmiljø. En komplett RFID-løsning består av:

Etiketter

Industrielle RFID-etiketter som holder seg festet til ressursene, og med en avlesningsavstand som er tilpasset dine behov.

BLI KJENT MED VÅRE RFID-ETIKETTER
 

Skrivere

Skrivere som raskt kan lage ekstra RFID-etiketter på stedet.

KONTAKT OSS FOR Å FÅ MER INFORMASJON

Lesere

Lesere som kan gi deg de dataene du trenger via apper eller programvare som gir bedriften taktiske og strategiske fordeler.

BLI KJENT MED VÅRE Lesere

Programvareintegrasjon

Integrering av vår komplette RFID-løsning i eksisterende ICT-infrastruktur.

KONTAKT OSS FOR Å FÅ MER INFORMASJON
 

Komplette løsninger som kan tilpasses kundens behov ned til minste detalj, gjør RFID tilgjengelig for en lang rekke bedrifter, selv i omgivelser som betraktes som utfordrende for de fleste etiketter og lesere.

 

Et stort skritt frem mot en mer effektiv arbeidsplass


Ta arbeidsplassen til neste effektivitetsnivå og større produktivitet med pålitelig RFID. Lokaliser, identifiser og spor flere ressurser samtidig fra en avstand på 15 m, uten å faktisk måtte se dem. Eller dekk hele arbeidsplassen med godt plasserte faste RFID-lesere og oppnå maksimal økning i ressurssporing. Hjelp de ansatte til raskt å kunne spore de ressursene de trenger i optimal rekkefølge, helautomatiser lagerbeholdningen og kontroller alle utgående forsendelser og sjekk at de er komplette, bare på sekunder.

Se. Kontroller. Få utbytte av.


Få bedre innsikt fra automatisk innsamlede data på alle merkede ressurser for fullstendig informasjon til strategisk beslutningstaking rundt ressursnumre på anlegget, plassering av anleggsressurser, forebyggende vedlikehold og miljømessige elementer. Ved å tildele en unik digital identitet til alle ressursene, kan beslutninger rundt lagerbeholdninger tas på bakgrunn av de nyeste automatisk genererte og innsamlede dataene, slik at effektiviteten og lønnsomheten i bedriften kan økes ytterligere.

Hvilke fordeler opplevde andre bedrifter?

Se våre eksempelstudier!

Bli kjent med vår komplette RFID-løsning!