SkipNavLinkText
menu

Spor ressurser på en mer effektiv måte

Helt tilpasningsbare RFID-etiketter
til enhver overflate

Kontakt oss for å diskutere dine krav

RFID Solutions 

Få en komplett løsning som kan omfatte alt fra en RFID-etikett som er utformet for ditt miljø, til et automatisert RFID-system.

 • RFID-etiketter: Utformes, trykkes og programmeres etter behov og leveres klare til påføring eller til å fullføres på anlegget.
 • Skriv ut på anlegget ditt: Programmer, skriv ut, serialiser eller fullfør tilpassede RFID-etiketter på anlegget ditt.
 • Registrer data: Registrer data fra eller legg til data i RFID-etikettene på et par centimeters avstand i HF/NFC, opp til 16 meter i UHF, ikke begrenset av siktlinje.
 • Integrer og automatiser: Registrer data fra RFID-etikettene dine automatisk med programmerbare intervaller med faste skannere, og send dataene til ERP-systemet ditt.

Vi kan hjelpe deg med å finne den rette kombinasjonen av produkter for å løse dine identifikasjonsbehov.

Kontakt oss for å diskutere dine krav

Din ideelle RFID-etikett


 • Dine varer

  Hva slags artikler trenger du å identifisere eller spore? Artiklenes overflater vil bidra til å bestemme hva slags RFID-etikett som er ideell for deg.

 • Ditt miljø

  Vi velger den RFID-oppbygningen som fungerer best i miljøet hvor du er aktiv.

 • Din frekvens

  Ønsker du å skanne flere artikler samtidig på avstand? Ønsker du å oppdage én enkelt artikkel på nært hold? Med en dedikert skanner, eller en smarttelefon? Avgjørelsene dine støttes optimalt av HF eller UHF RFID.

 • Din leseavstand

  I tillegg til etikettens oppbygning vil skannerne ha en direkte påvirkning på RFID-leseavstanden. Vi kan anbefale et bredt spekter av RFID-skannere og -lesere som passer dine behov.

 • Din ideelle etikettstørrelse

  Brady tilbyr etiketter og RFID-innlegg i alle størrelser og fasonger, slik at den riktige etiketten vil passe optimalt for artiklene du ønsker å identifisere.

 • Dine data

  Brady kan velge den optimale RFID-brikken for dine behov basert på hvilke data du vil at skannerne skal registrere.

 • Din etikettoppbygning

  Kanskje den ideelle etiketten for deg må kunne festes til kabler eller pulverlakkerte overflater, eller være motstandsdyktig mot kjemikalier, olje, smuss eller ekstreme temperaturer. Brady tilbyr et utvalg etikettutforminger for optimal vedheft til enhver overflate og pålitelighet i enhver sammenheng.

 • Ditt tilpassede trykk

  Brady kan trykke din logo og tekst i full farge på ethvert språk og med et bredt spekter av skrifttyper. Det kan programmeres inn områder uten trykk for serialisering eller fullføring med Brady-skrivere på anlegget ditt.Kontakt oss for å diskutere dine krav

 Brady vil hjelpe deg med å velge den optimale etikettutformingen for ditt bruksområde


 
 1. Overflate som kan trykkes på
  Kan vise logo, tekst, serienummer eller annen trykk med blank eller matt finish.

 2. Etikettmaterialer
  Passer perfekt på overflaten til artiklene du ønsker å identifisere.

 3. Valgfri sensor
  En valgfri høyytelsessensor som registrerer relevante data, inkludert temperatur.

 4. RFID-innlegg
  En utvalgt RFID-antenne med høy ytelse basert på bruksområdet.

 5. Lim
  Utvalgt for å ha god festeevne innenfor ditt bruksområde.

 6. Dekklag
  Gir den optimale presentasjonen av etiketten for bruksområdet.

Bruksområder


 

Overvåking av materiell og utstyr

 

Tilgangskontroll

 

Drivhusovervåking

 

Vedlikehold og henting av sikkerhetsdata

 

Kjølekjedeovervåking

 

Beholdningshåndtering

 

Datasenterovervåking

 

Sporing av prøver

Høyeffektiv temperaturavlesning i laboratorier

RFID-temperaturetiketter gjør det mulig å trådløst lese og overvåke temperaturer på en rekke enheter, utstyr, maskiner, stativ, kabler og strukturer. De fleksible, temperaturfølende, smarte etikettene kan påføres på nesten alle overflater for å støtte informerte, proaktive avgjørelser.

Overvåk temperaturer enkelt: rimelig temperaturovervåking med passive RFID-smartetiketter som samsvarer med ISO 18000-6C- og ISO 14443 NFC-grensesnitt og ETSI-båndbredde, og som ikke krever energi eller vedlikehold. Etikettene får energi ved behov fra HF- eller UHF-samsvarende avlesere.

Kan brukes på alle overflater: tilgjengelig i en rekke tynne og fleksible etikettmaterialer i industriell kvalitet, med en rekke klebemidler, slik at de kan festes på glatte, ujevne eller pulverlakkerte overflater, samt flate eller bøyde overflater.

Komplett løsning: omfatter RFID-etiketter, etikettskriver, etikettdesignprogramvare, RFID-avleser med støtte for maskin- og programvare.


Finn ut mer om våre RFID-temperaturetiketter
 

Digital vedlikeholdsregistrering innen luftfart

aerospace 

RFID-integrerte etiketter er en komplett, livslang løsning for hele luftfartøyet når det gjelder identifisering og håndtering av dataene til elementer og komponenter. Kombinerer du de RFID-integrerte etikettene med et høykvalitetssystem for utskrift på stedet og ATA Spec 2000-kompatible programvarer, får du det ultimate verktøyet som forenkler sporbarheten av elementene og komponentene i luftfartøyet.

Opprett digitale vedlikeholdsregistre: skriv ut og programmer den RFID-integrerte etiketten på stedet på under 10 sekunder, i samsvar med nyeste ATA Spec 2000 ved å bruke brukervennlig og tilpasningsvennlig programvare.

Brukervennlig: unik design, kan enkelt festes til ledninger, kabler, bokser, flasker og andre spesifikke overflater, ultra-lett vekt (< 1,5 g), ultra-tynn (0,23 mm) med opptil 4 meters leseavstand.

Komplett historikk festet til hver komponent: få enkelt innsikt i komponentenes opprinnelse og historikk, oppdater komponentenes historikk med RFID-skanneren og la én ekstremt holdbar etikett være nok til å følge en komponent gjennom hele dens levetid.


Finn ut mer om vår RFID-løsning innen luftfart

Fullstendig objekthistorikk innen hydraulikk

Legg til vedlikeholdshistorikk: oppdater enkelt vedlikeholdshistorikken på NFC-brikken ved hjelp av vår skanner.

Få tilgang til komplett objekthistorikk: les enkelt all informasjon fra den integrerte NFC-brikken selv når slanger er koblet til en motor eller hydralikkgruppe./p>

Forblir festet og leselig: vårt nøye utvalgte etikettmateriale er motstandsdyktig mot høye temperaturer og aggressive rengjøringsmidler.

Tell automatisk bruk av former i sjokoladeproduksjon

Iverksett Industri 4.0-kommunikasjon mellom maskiner: tell automatisk bruk av sjokoladeformer med RFID-etiketter og en strategisk plassert skanner, uten behov for handling fra mennesker.

Utløs respons automatisk: la maskinene varsle vedlikeholdspersonellet eller lageret om nødvendige utskiftninger.

Svært pålitelig: etiketten vår har god festeevne både i varme og kalde temperaturer.

Forbedre effektiviteten på lageret

Kontroller fullstendighet automatisk: forsikre deg om at alle de nødvendige artiklene er lastet på riktig bil med en RFID-skanner ved hver port.

Optimaliser levering til rett tid: det er ikke nødvendig å kalle tilbake biler dersom den automatiske tellingen av artikler kan godkjenne bilene for avreise.

Rett feil umiddelbart: RFID-skannere kan raskt oppdage feilforsendelser før de lastes inn i en bil.

Optimaliser kundetilfredsheten

Alt om bord: sjekk automatiskat alle komponentene til en kundes nye, komplekse maskin er lastet inn i bilen ved hjelp av RFID-etiketter og en skanner.

Kontroller ankomst: la kunden enkelt sjekke at alle komponenter har ankommet med en RFID-skanner og en komponentliste.

Finn manglende moduler: gjør det mulig for teknikerne dine i feltet å finne «manglende» komponenter raskere når de setter sammen nye maskiner.

Hvilke fordeler opplevde andre bedrifter?

Se våre eksempelstudier!

Fordeler som fungerer for deg


 • Iverksett Industri 4.0
  RFID-etiketter på tilbehør, komponenter, forsendelser og strategisk plasserte skannere muliggjør automatisk telling av elementer, for å foreta jevnlig vedlikehold eller sikre fullstendighet.
 • Forbedret produktivitet
  Å motta, losse, velge og sende varer blir mye mer effektivt med de riktige RFID-etikettene og skannerne.
 • Mindre omarbeiding
  RFID har god nøyaktighet ved første passering, spesielt sammenlignet med tradisjonelle strekkoder. Dette kan redusere tiden som brukes på å rette feil forbundet med feilskanning av strekkoder, betraktelig.
 • Bedre kontroll over ressursene
  Med RFID får du bedre kontroll ved revisjon og ressurshåndtering. Avhengig av konfigurasjon kan du få oversikt over hele inventaret med én eller flere skanneoperasjoner.
 • Forbedret ressurseffektivitet
  Forbedret inventarsporing med RFID gjør det lettere å planlegge behov og optimal plassering av ressurser.

RFID vs. strekkode


RFID Strekkode
Lesefrekvens
Flere tusen samtidig
1 og 1
Siktlinje
Ikke nødvendig
Nødvendig
Lese – skrive
Lese og skrive
Bare lese
Identifisering
Vanskelig å kopiere
Enkel å kopiere
Leseavstand
Opptil 16 m
Opptil 2 m