SkipNavLinkText
menu

Datakom Telekom

Brady tilbyr brukervennlige løsninger med maksimal holdbarhet
og lesbarhet for alle identifikasjonsutfordringene i bransjen

Få kabelidentifikasjonsguiden Få TIA-606-C standard guide

Rask identifikasjon for å redusere nedetid


I datakom- og telekomindustrien er hurtighet og gjenoppretting helt avgjørende når det oppstår hendelser. Rask identifikasjon og gjenoppretting av både ledninger og komponenter er viktig for å få applikasjonene raskt tilbake på nettet uten å forstyrre tusenvis av kunder. Brady tilbyr brukervennlige løsninger med maksimal holdbarhet og lesbarhet for alle identifikasjonsutfordringer i industrien. En bransje i stadig utvikling trenger leverandører i stadig utvikling. Brady utvikler alltid nye materialer og produkter for å tilby slitesterke identifikasjonsløsninger, selv i tøffe miljøer. Bradys identifikasjonsprodukter utvikles og testes for å sikre at de overholder industristandardene.

De mest brukte markørene for ledninger og kabler – med god grunn


Brady tilbyr et bredt utvalg av merkeløsninger for ledninger og kabler. Bradys selvlaminerende etiketter er den mest populære identifikasjonsløsningen for ledninger innen ICT og telekom, og brukes særlig med kobberkabler og de typiske CAT6- eller CAT7-løsningene. Brady har spesifikke etiketter som ikke skader fiberoptiske kabler når de fjernes. Og ikke nok med det. Bradys etiketter for fiberoptiske kabler er bare såvidt i kontakt med fiberoptikken og kompromitterer aldri kabelens dataoverføring.

Det vann- og UV-bestandige overlaminatet til de selvlaminerende etikettene beskytter skriften, slik at etikettene både kan brukes utendørs og under bakken. Kabelstrømpene våre kan flyttes når de påføres. Når de varmes opp, er de også isolerende. Bradys utvalg av markører spenner over mange alternativer, inkludert overlaminater og evnen til å tåle krevende miljøer i mange år. DuraSleeve er den foretrukne løsningen blant panelbyggere fordi kablene kan identifiseres enten før eller etter tilkobling.

 • wraparound-etiketter
 • lednings- og kabelstrømpe
 • lednings- og kabelmerker
 • DuraSleeve-innsatser og -holdere
 • etikettskrivere og programvare
wirecablelabelling

Skades ikke av varme


For å identifisere ledninger og komponenter i ekstremt varme eller generelt tøffe forhold trenger du en spesialisert Brady-etikett. Flere slitesterke, bestandige etiketter i Bradys portefølje tåler garantert en rekke temperaturområder og alle typer løsemidler.

Velg det slitesterke materialet du trenger, og skriv etiketten ut med et dedikert fargebånd for å sikre at etikettene er leselige selv etter kontakt med alle typer løsemidler.

 • metalliserte polyester-etiketter
 • hvite polyester-etiketter
 • EPREP – etiketter for erstatning av graverte plater
 • vinyl med høy ytelse og lav grad av krymping
 • PermaShield-etiketter
 • etikettskrivere og programvare
Resistant-labels

Identifikasjon av uttak er et sikkert tegn på profesjonalitet


Et tydelig merket uttak er et sikkert tegn på profesjonalitet. Tilskårede etiketter kan brukes for å merke uttak. En kontinuerlig stripe er en god løsning når du må identifisere mange ulike typer uttak. For å gjøre identifikasjonen av uttakene enda lettere tilbyr Brady en serie med bærbare etikettskrivere med innebygde kuttere. Brady har et bredt utvalg av merker for å identifisere uttak.

Brady tilbyr ulike materialer, avhengig av forholdene uttakene brukes i, for å garantere lesbare merker selv når de utsettes for løsemidler, rengjøringsløsninger eller store temperaturforskjeller.

outlet

Aldri mer feilkobling av kabler


Når du går over en kabelgate, bør alle koblingene være tydelig merket. Uansett koblingspanelets merke og koblingstype (RJ45, fiber osv.) sparer du tid hvis koblingspunktet er tydelig merket slik at du ikke kobler fra feil kabel. For å gjøre merkingen av koblingspanelene dine så rask og praktisk som mulig, har Bradys programvare en omfattende liste over koblingspaneler.

Brady har et bredt utvalg av kabelmerker for å identifisere alle koblingene på koblingspanelet. Brady tilbyr ulike materialer, avhengig av forholdene koblingspanelet brukes i, for å garantere lesbare merker selv når de utsettes for løsemidler, rengjøringsløsninger eller store temperaturforskjeller.

Patch-panel

Standarder, krav og spesifikasjoner


Brady engasjerer seg for å levere identifikasjonsløsninger opp til og over alle industristandarder. Brady gjør alltid sitt ytterste for å følge de siste, mest avanserte industristandardene. Innen datakom har TIA/EIA 606 blitt en allment anerkjent standard. Brady bruker TIA/EIA 606 som referanse for å utvikle nye identifikasjonsprodukter innen IKT og telekom. Kontakt oss om du ønsker en komplett liste over standarder, eller har spesifikke krav.

Vi legger mer enn gjerne kravene dine inn i vår omfattende labtestplan.

Brady tilbyr spesifikke identifikasjonsprodukter i samsvar med:

 • ANSI TIA/EIA 606 – en standard for datakom innen merking, dokumentasjon og testing
 • RoHS-kompatibel – begrensing av bruk av farlige stoffer
 • bly, kvikksølv, krom, kadmium, bromerte flammehemmende midler
 • UL-anerkjent
 • UL696 (Underwriters Laboratories): merking og etikettering er godkjent i forhold til denne amerikanske testmetoden
 • CSA-godkjent (Canadian Standard Association): merking og etikettering er godkjent i forhold til denne canadiske testmetoden
 • DIN VDE 0472 krav i del 815: metode for å bestemme halogen-innhold