SkipNavLinkText
menu

Pålitelige identifikasjonsløsninger
for datasentre


Få en veiledning om identifikasjonsløsninger for datasentre

Brady-etiketter er designet for å identifisere kabler og komponenter på datasentre, samt unngå å måtte gjette eller spore kablene manuelt. Etikettene våre løsner ikke. De kan skrives ut raskt med våre svært responsive bærbare etikettskrivere etter «senk-lås-skriv ut»-prinsippet. Og de kan brukes med RFID-teknologi for økt sikkerhet og fleksibilitet når det gjelder identifisering.

 

Pålitelig identifikasjon på datasentre


Oppfyll identifiseringsbehov på datasentre med etiketter av høy kvalitet som forblir leselige og festet. Vi tilbyr et komplett utvalg av pålitelige identifiseringsløsninger som øker hastigheten på feilsøking, oppfriskning av nettverk og installasjoner på infrastruktur.


Tilbudet vårt omfatter:

  • NFC-etiketter til metalloverflater: les og skriv ned ytterligere informasjon i nærheten med en smarttelefon eller RFID-penn
  • NFC-kabeletiketter: krypter sensitive data på en RFID-brikke med flere tilgangsnivåer ved hjelp av brukeradministrasjon
  • UHF RFID-etiketter: finn ressurser på avstand og tell flere elementer ved hjelp av skanneportene
  • RFID-etiketter med dobbel frekvens: tell flere elementer ved hjelp av skanneportene, og les og skriv ned ytterligere informasjon på nært hold ved hjelp av en smarttelefon eller RFID-penn.
  • RFID-temperaturetiketter: overvåk temperaturer trådløst for alle merkede ressurser
  • BradyGrip: borrelås med trykk som er enkel å ta av og på, og som har bakside med godt grep for å enkelt identifisere kabelbunter. Utviklet i samarbeid med VELCRO®-merket.
  • Roterende etiketter: feilsøk raskere med pålitelige identifikasjonsetiketter som kan roteres rundt en kabel for å gjøre skriften lesbar fra alle vinkler
  • Selvlaminerende etiketter: beskytt trykket på etiketter mot varme, kjemikalier og løsemidler.
  • Flaggetiketter: påfør på noen få sekunder med QuickFlag, eller minimer kablenes kontaktoverflate med P- og T-formede flagg


 
 
 

Design enhver datasenteretikett


 

Brady Workstation gjør at du enkelt kan designe etiketter for å identifisere komponenter, kabler og anlegg ved hjelp av over 20 profesjonelle etikettdesignapper og -verktøy. Du trenger bare å koble en Brady-skriver til en Internett-tilkoblet datamaskin for å få tilgang til og skrive ut etikettmaler og -funksjoner fra Brady Workstation. Bruk eksisterende data til å fullføre etiketten din, og trykk på skriv ut. Bradys etikettskrivere av høy kvalitet gir deg til og med beskjed dersom etikettmaterialet må byttes ut for å skrive ut spesifikke etikettdesign.

 BWSlogo_200x200
Brady Workstation: Bare velg appene og verktøyet du trenger, aktiver en gratis prøveperiode på 30 dager og kjøp når du er fornøyd.
Ekspressetiketter-app: Enkel. Ukomplisert. Intuitiv. Design, vis og skriv ut etiketter fra telefonen sømløst.

Full kontroll


Brady-etiketter kan skrives ut på datasenteret eller hvor som helst med våre profesjonelle bærbare og stasjonære etikettskrivere. Skriverne våre gjenkjenner alle materialene våre, kalibrerer automatisk for å fremskynde etikettprosessen og skriver sømløst ut fra Brady Workstation-etikettdesignappene eller innebygde designveivisere, komplett med datasenterets symboler. For kabelmerking i store mengder kan systemene våre skrive ut og påføre etiketter automatisk på en rekke kabler.


Oppdag våre Datacom-etikettskrivere

Automatisert kabelidentifisering 

Vi hjelper deg


En bransje i stadig utvikling trenger leverandører i stadig utvikling. Brady undersøker alltid nye materialer og produkter for å tilby pålitelige identifikasjonsløsninger som utgjør en forskjell for kundene våre. Når servertilkoblingstettheten øker, tilpasser vi etikettene våre og etikettdesignprogramvaren for å sikre at du kan identifisere hver port for hver servertype som er aktiv på datasenteret ditt. Hvis du må outsource til serviceleverandører, kan vi standardisere etikettene dine eller støtte sikkerheten med RFID-aktiverte etiketter. Og vi kan gjøre dette hvor som helst i verden for store eller avsidesliggende datasentre, og til og med datasentre med én enkelt server.


Test etikettene våre 
 

Rask støtte og kvalitetsservice


Brady og partnernettverket vårt kan tilby deg ideelle identifiseringsløsninger og lokal støtte hvor som helst i verden for å tilpasse etikettene dine og vedlikeholde etikettskriverne. Med et globalt produksjonsavtrykk kan vi håndtere stor pågang og raske leveringer av etiketter av høy kvalitet. Uansett hvor du er, er vi rett rundt hjørnet.


KONTAKT OSS FOR Å DISKUTERE HVILKE BEHOV DU HAR

Hvilke fordeler opplevde andre bedrifter?

Se våre eksempelstudier!

Nedlastinger

Data Centre Identification Guide

Veiledningsbok for datasenteridentifisering

Gjenkjenn alle kabler, servere og komponenter umiddelbart

Last ned veiledning

10 tidsvinnere i kabelidentifikasjon

Ved riktig bruk kan profesjonell kabel- og komponentidentifikasjon hjelpe deg med å spare mye tid.

Last ned veiledning
ElectricalIDGuideBook

Viktigheten av profesjonell merking

Har du kastet bort tid på å finne ut hvor ledningene går?

Last ned veiledning

Veiledning: TIA-606-C merkestandard

Alt du trenger å vite om å overholde den nyeste TIA-606-C merkestandarden

Last ned veiledning

Identifikasjons- og sikkerhetsløsninger i ditt
virtuelle datasenter-miljø

Få eksempler på beste praksis-løsninger for flere virtuelle anvendelsesområder.

Ta en titt og se hvordan vi kan hjelpe deg